Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
Big Barrel
πρεπει να δειτε
Αθανάσιος Γ. Καΐσας
Αθανάσιος Γ. Καΐσας
Φωτοβολταϊκά συστήματα
Εθνικής Αντιστάσεως 64

Ποτοποιία – Οινοποιία Θράκης
Ποτοποιία – Οινοποιία Θράκης
...ποτοποιούμε από το 1893

Φάρος
Φάρος
Ραδιοταξί - Ειδικά οχήματα
Μακράς Γέφυρας 2

Καλονιάτης Μ. Ιωάννης
Καλονιάτης Μ. Ιωάννης
Κατασκευή & Τοποθέτηση κουφωμάτων
Απαλός

Bio clean - Δαρμής Θ.
Bio clean - Δαρμής Θ.
Βιοκαθαρισμοί - Βαφές οχημάτων
3ο χλμ Αλεξ/πολης - Αμφιτρίτης
Καταχωρήστε την επιχείρησή σας
νεες καταχωρησεις
Συρίδης Δημήτριος
Συρίδης Δημήτριος
Σχολή οδηγών
25ης Μαρτίου 26

Live Your Tiles
Live Your Tiles
Δάπεδο - Μπάνιο - Είδη υγιεινής
Λ. Μάκρης 5

Sea Ya
Sea Ya
Sun 'n chill
Παραλία Δικέλλων - Μεσημβρίας

Είδη Υγιεινής - Σιδηρικά

Live Your Tiles (Δάπεδο - Μπάνιο - Είδη υγιεινής )

Live Your Tiles - Δάπεδο - Μπάνιο - Είδη υγιεινής
(Δάπεδο - Μπάνιο - Είδη υγιεινής )
Πόλη: Αλεξανδρούπολη
Περιοχή: Γέφυρα Βανικιώτη
Διεύθυνση: Λ. Μάκρης 5
Τηλέφωνο: 2551111934 - 6938615472 - 6955546059

Με μεγάλη χαρά και ενθουσιασμό ανακοινώνουμε το άνοιγμα της νέας μας επιχείρησης "Live Your Tiles" στην Αλεξανδρούπολη!

Σας προσκαλούμε να ανακαλύψετε τον μοναδικό μας χώρο στην Λεωφόρο Μάκρης 5, όπου θα βρείτε τα πάντα για το δάπεδο, το μπάνιο και τα είδη υγιεινής.

Με αγάπη και πάθος αναζητούμε πρωτοποριακές προτάσεις και υλικά που αφορούν το μπάνιο, το δάπεδο και γενικότερα τη διακόσμηση των εσωτερικών και των εξωτερικών χώρων του σπιτιού και όχι μόνο. Στο κατάστημά μας θα βρείτε ποιοτικά προϊόντα από τους πιο επώνυμους Ευρωπαϊκούς οίκους.

Πιο συγκεκριμένα, θα βρείτε πλακάκια και υλικά επένδυσης τοιχοποιίας από εργοστάσια όπως Cooperativa Ceramica D’Imola, Greapania, Halcon Ceramica, Aparicci, Major, Tubadzin, Vidrepour Mosaics, Emotion Ceramica, Rondine και πολλά άλλα που εγγυώνται τόσο το άρτια αισθητικό αποτέλεσμα όσο και την ποιότητα κατασκευής.

Για το μπάνιο, έχουμε επιλέξει για συνεργάτες μας τα πιο γνωστά και καταξιωμένα ονόματα στον χώρο των ειδών υγιεινής και μπαταριών. Μερικά μόνο από αυτά τα ονόματα είναι: Fiore Rubinetterie, Hansa Rubinetterie, Orabella, Acrilan Water Experience. Επίσης, θα βρείτε πολύ μεγάλη ποικιλία σε νιπτήρες κατασκευασμένους από σύγχρονα και αξεπέραστα υλικά όπως γυαλί, ρητίνες, inox, Corian, καθώς πιστεύουμε ότι ο νιπτήρας είναι ένα από τα πιο ωραία και λειτουργικά αντικείμενα μέσα στο μπάνιο.

Όσον αφορά τα έπιπλα μπάνιου, μπορείτε να επιλέξετε μέσα από μια πλήρως ενημερωμένη συλλογή που καλύπτει όλες τις ανάγκες σας τόσο σε επίπεδο υλικών όσο και τιμών.

Επιπλέον θα βρείτε πλακάκια για κουζίνα, βρύσες και νεροχύτες, καθώς και πλακάκια εξωτερικού χώρους.

Επικοινωνήστε μαζί μας περισσότερες πληροφορίες ή για να κλείσετε ένα ραντεβού (ακόμη και τις Κυριακές!), μπορείτε να μας καλέσετε στα τηλέφωνα:

  1. 2551111934
  2. 6938615472
  3. 6955546059

Ελάτε να δείτε από κοντά την εξαιρετική μας συλλογή και να ζήσετε την εμπειρία του "Live Your Tiles". Ανυπομονούμε να σας υποδεχτούμε και να σας βοηθήσουμε να κάνετε πραγματικότητα κάθε διακοσμητική σας επιθυμία!

Live Your Tiles - Ζήστε την Ποιότητα, Απολαύστε το Στυλ!

Ακολουθήστε μας στο Instagram 


Δάπεδο - Μπάνιο - Είδη υγιεινής Δάπεδο - Μπάνιο - Είδη υγιεινής Δάπεδο - Μπάνιο - Είδη υγιεινής Δάπεδο - Μπάνιο - Είδη υγιεινής Δάπεδο - Μπάνιο - Είδη υγιεινής Δάπεδο - Μπάνιο - Είδη υγιεινής Δάπεδο - Μπάνιο - Είδη υγιεινής Δάπεδο - Μπάνιο - Είδη υγιεινής Δάπεδο - Μπάνιο - Είδη υγιεινής Δάπεδο - Μπάνιο - Είδη υγιεινής Δάπεδο - Μπάνιο - Είδη υγιεινής Δάπεδο - Μπάνιο - Είδη υγιεινής Δάπεδο - Μπάνιο - Είδη υγιεινής