Σήμερα είναι: Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου 2019
greek english turkish
KOYKORAVAS BABY SHOP ΙΚΤΕΟ

Κάτι τρέχει στον Έβρο

Αλεξανδρούπολη: "Αδέσποτα σκυλιά τραυμάτισαν το σκυλί μου"

Αλεξανδρούπολη: "Αδέσποτα σκυλιά τραυμάτισαν το σκυλί μου"

09-01-2016

Ούτε ένα – ούτε δυο αλλά... τέσσερα αδέσποτα επιτέθηκαν την περασμένη Πέμπτη το απόγευμα έναν νεαρό άνδρα ο οποίος είχε βγάλει βόλτα το σκυλί του στην οδό Θ. Γεωργιάδη πίσω από το πάρκο Παρμενίων στην Αλεξανδρούπολη.

Σύμφωνα λοιπόν με τον φιλόζωο καταγγέλλοντα, όλα συνέβησαν: "Ενώ έβγαλα το σκύλο βόλτα, μας επιτέθηκε ομάδα μεγαλόσωμων αδέσποτων 4 στον αριθμό η οποία συχνάζει στην περιοχή και συντηρείτε από τους όχι και τόσο υπεύθυνους περιοίκους, με αποτέλεσμα τον όχι και τόσο αθώο τραυματισμό του κατοικιδίου μου καθώς και με δάγκωμα στο παπούτσι στην προσπάθεια μου να επέμβω.

Ευτυχώς παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες στον σκύλο και ειναι εκτός κινδύνου. Να σημειωθεί ότι έχουν γίνει και στο παρελθόν παρόμοια περιστατικά τα οποία παρακολουθώ σχεδόν καθημερινά από αθλητές οι οποίοι προσπαθούν να τρέξουν, ηλικιωμένους να κάνουν περίπατο ακόμη και μητέρες με καροτσάκι".

Εμείς από την πλευρά μας το μόνο που έχουμε να προσθέσουμε είναι ότι πρέπει άμεσα να βρεθεί μια λύση για την ΕΠΙΒΛΕΨΗ, τη ΦΡΟΝΤΙΔΑ και την ΕΥΖΩΙΑ των αδέσποτων ζώων γιατί πολλές φορές τέτοια περιστατικά είναι μοιραία για την ζωή τους καθώς μετά από επιθέσεις σκύλων έχουμε μαζικές δηλητηριάσεις αδέσποτων!

 

RUN Greece