Κάτι τρέχει στον Έβρο
Αλεξανδρούπολη: Άγνωστος χτύπησε σταθμευμένο όχημα και έφυγε - Έκκληση όποιος γνωρίζει οτιδήποτε
Άγνωστος οδηγός χτύπησε όχημα που ήταν σταθμευμένο σε δρόμο της Αλεξανδρούπολης και έφυγε χωρίς να αφήσει ούτε ένα σημείωμα.
Ο οδηγός του αυτοκινήτου ήρθε σε επικοινωνία με το e-evros.gr και κάνει έκκληση σε όσους γνωρίζουν οτιδήποτε να βοηθήσουν να βρεθεί ο άγωστος οδηγός που προκάλεσε αυτή τη ζημιά.
Συγκεκριμένα το ατύχημα έγινε στην οδό Ηροδότου 10, μεταξύ 23.00 με 07.00 σήμερα τα ξημερώματα. Το αυτοκίνητο ήταν παρκαρισμένο στην πλευρά του δρόμου με προσανατολισμό προς τον κυκλικό δρόμο.
Λόγω του ατυχήματος ο οδηγός του αυτοκινήτου δεν μπορεί να έχει πρόσβαση στην θέση του οδηγού και του επιβάτη πίσω από τον οδηγό διότι δεν ανοίγουν οι πόρτες, καθώς και ο καθρέπτης.

Μάλιστα στο σημείο του ατυχήματος βρέθηκαν και σπασμένα κομμάτια του φαναριού από το όχημα που προσέκρουσε πάνω του με ένα χαρακτηριστικό χρώμα πράσινο.
Το συμβάν έχει ήδη καταγραφεί από την αστυνομία ενώ ο οδηγός του οχήματος απευθύνει έκκληση όποιος γνωρίζει οτιδήποτε ή αντιληφθεί το συγκεκριμένο όχημα να κυκλοφορεί μπορεί να καλέσει στο 6948851166.
- Κάμερες θα βάλει ο Δήμος Δράμας, για την προστασία από βανδαλισμούς
(03-10-2025) - Υποδοχή των νέων φοιτητών στο Τμήμα Δασολογίας της Ορεστιάδας
(03-10-2025) - Διδυμότειχο και Ορεστιάδα κανονικά πλέον στο Κτηματολόγιο
(03-10-2025) - Τραγικός θάνατος 80χρονου, ενώ έκοβε ξύλα
(03-10-2025) - Διπλή διάκριση για τη ΣΑΕΚ ΑΚΜΗ στα Education Leaders Awards 2025
(03-10-2025)
EN
TR






