Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
FAGI

Κάτι τρέχει στον Έβρο

Αλεξανδρούπολη: Αλλάζει το ωράριο της παραλιακής λεωοφόρου για τα οχήματα

Αλεξανδρούπολη: Αλλάζει το ωράριο της παραλιακής λεωοφόρου για τα οχήματα

20-08-2020

Πλέον με το κλείσιμο των καταστημάτων στις 12.00μμ. σταματάνε και οι βόλτες στην παραλιακή της Αλεξανδρούπολης. Αναλογά με τον αριθμό των κρουσματών αν  θα αυξηθούν ή  αν μειωθούν, θα αποκλιμακωθούν τα μέτρα προστασίας για όσο αφορά την λειτουργία των καταστημάτων εστίασης και μαζί με τα καταστήματα θα επανέλθει και το κανονικό ωράριο λειτουργίας της παραλιακής για τους πεζούς.

Ακολουθεί το Δελτίο τύπου:

Λαμβάνοντας υπόψη το υπ’ αριθμ. Δ1α/Γ.Π. οικ. 51360 σύμφωνα με το οποίο απαγορεύεται η λειτουργία των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος που βρίσκονται εντός των ορίων της Περιφέρειας Αν. Μακεδονίας και Θράκης από τις 12.00 τα μεσάνυχτα έως τις 7.00 π.μ. μέχρι και τη Δευτέρα 24 Αυγούστου, και προκειμένου να διευκολυνθεί η κυκλοφοριακή αποσυμφόρηση που παρατηρείται στο κέντρο της πόλης, η παραλιακή λεωφόρος Β. Αλεξάνδρου θα παραμείνει κλειστή μέχρι τις 12.00 τα μεσάνυχτα. Μετά τις 12.00 τα μεσάνυχτα θα επιτρέπεται κανονικά η κυκλοφορία των οχημάτων.

Να επισημάνουμε πως η εθιμική παράδοση που ίσχυε κάθε χρόνο, για το άνοιγμα της παραλιακής λεωφόρου για τους πεζούς είχε καθιερωθεί για κάθε μέρα κατά τις ώρες 20.00 -  01.00.