Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ

Κάτι τρέχει στον Έβρο

Εικόνα διάλυσης παρουσιάζει η παιδική χαρά που βρίσκεται στην οδό Παναγάθου στην Αλεξανδρούπολη.
Εικόνα διάλυσης παρουσιάζει η παιδική χαρά που βρίσκεται στην οδό Παναγάθου στην Αλεξανδρούπολη.

Αλεξανδρούπολη: Άλλη μια παιδική χαρά για... κλάματα

03-08-2017

Εικόνα διάλυσης παρουσιάζει η παιδική χαρά που βρίσκεται στην οδό Παναγάθου στην Αλεξανδρούπολη. Εκεί όπου καθημερινά παίζουν εκατοντάδες παιδιά, εποπτευόμενα ή μη, κυριαρχεί η εγκατάλειψη και ελοχεύει ο κίνδυνος σε κάθε τους βήμα, στην κυριολεξία.

Η εικόνα που παρουσιάζει σήμερα η παιδική χαρά της περιοχής μόνο χαρά δεν θυμίζει.

Όπως καταγγέλλει αναγνώστης του e-evros.gr, ένας χώρος που κάποτε προσέφερε άφθονη χαρά και ψυχαγωγία στα παιδιά, πλέον έχει καταντήσει επικίνδυνος για αυτά, αλλά και για την δημόσια υγεία.

Συγκεκριμένα μας αναφέρει: "Η συγκεκριμένη παιδική χαρά μαζεύει δεκάδες παιδιά καθημερινά που θέλουν απλά να παίξουν αλλά δεν μπορούν. Εγκυμονούν πολύ κίνδυνοι καθώς έχει πέσει η περίφραξη και γενικά εξέχουν σίδερα από τα παιχνίδια. Σκουπίδια που δείχνουν εγκαταλείψη. Το παιδί μου απλά σήμερα έπαιζε με τα σκουπίδια. Δεν πιστεύω ότι είναι οικονομικό το ζήτημα μεράκι λείπει γιατί με πολύ λίγα χρήματα αλλά πολύ ενδιαφέρον θα γίνει βελτίωση. Το ερώτημα μου είναι τι φταίνε η πιο αθώες ψυχές."

Είναι στ' αλήθεια τόσο δύσκολο να καθαριστεί η παιδική χαρά; 

Και από την άλλη πλευρά, πρέπει κάθε τρεις και λίγο ο Δήμος να κάνει επισκευές, που κοστίζουν στους πολίτες, επειδή πολλοί νεαροί και μη, που προκαλούν τις φθορές, δεν αντιλαμβάνονται ότι οι δημόσιοι χώροι δημιουργούνται επ' ωφελεία όλων;