Κάτι τρέχει στον Έβρο

Αλεξανδρούπολη: Διεκόπη η δίκη για τον θάνατο της 37χρονης εγκύου & του αγέννητου μωρού της

Αλεξανδρούπολη: Διεκόπη η δίκη για τον θάνατο της 37χρονης εγκύου & του αγέννητου μωρού της

06-10-2022

Ξεκίνησε για να... διακοπεί η δίκη για τον θάνατο της 37χρονης εγκύου Δέσποινας Καραγεωργίου και του αγέννητου μωρού της τον Απρίλιο του 2021.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε σήμερα στα ΜΜΕ εξερχόμενος σπό το δικαστικό μέγαρο ο σύζυγος της άτυχης Δέσποινας Κώστας Μπακαλάκης η δίκη διεκόπη μέχρι μέχρι τις 9 Νοεμβρίου.

Συγκεκριμένα ζητήθηκε αναβολή από μια εκ των κατηγορουμένων για λόγους κωλύματος του συνηγόρου της, κάτι που δεν έγινε δεκτό με αποτέλεσμα η δίκη να διακοπεί για την συγκεκριμένη ημερομηνία.


Να σημειωθεί ότι για την υπόθεση παραπέμφθηκαν σε δίκη δύο γιατροί, μία νοσηλεύτρια και μία μαία του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης.

Οι κατηγορίες αναφέρουν ότι οι θάνατοι προκλήθηκαν από αμέλεια και ότι το μοιραίο προκλήθηκε από τις πράξεις τους και τις παραλείψεις τους, ενεργώντας αντίθετα από ότι όφειλαν σε πολλά πράγματα, όπως αυτά ένα-ένα αναφέρονται στο κατηγορητήριο.
Επίσης η τρίτη κατηγορούμενη, κατηγορείται και για πλαστογραφία και παραποίηση εγγράφων, με σκοπό να παραπλανηθούν οι διερευνώντες τις ποινικές και πειθαρχικές ευθύνες του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού.