πρεπει να δειτε
Αθανάσιος Γ. Καΐσας
Αθανάσιος Γ. Καΐσας
Φωτοβολταϊκά συστήματα
Εθνικής Αντιστάσεως 64

Πασχαλίνα Πετρά
Πασχαλίνα Πετρά
Διαιτολόγος - Διατροφολόγος
Κ. Παλαιολόγου 28

Φάρος
Φάρος
Ραδιοταξί - Ειδικά οχήματα
Μακράς Γέφυρας 2

Καλλονιάτης Μ. Ιωάννης
Καλλονιάτης Μ. Ιωάννης
Κατασκευή & Τοποθέτηση κουφωμάτων
Απαλός

Bio clean - Δαρμής Θ.
Bio clean - Δαρμής Θ.
Βιοκαθαρισμοί - Βαφές οχημάτων
3ο χλμ Αλεξ/πολης - Αμφιτρίτης
Καταχωρήστε την επιχείρησή σας
νεες καταχωρησεις
Πασχαλίνα Πετρά
Πασχαλίνα Πετρά
Διαιτολόγος - Διατροφολόγος
Κ. Παλαιολόγου 28

Ανέστης
Ανέστης
Μάρκετ
Εθν. Αντιστάσεως 46

Studio photo center
Studio photo center
Γάμος - Βάπτιση - Εκδηλώσεις
Λ. Δημοκρατίας 134

Διαιτολόγοι

Eurodiet (Ιατρική μέθοδος διαχείρισης βάρους )

Eurodiet - Ιατρική μέθοδος διαχείρισης βάρους
(Ιατρική μέθοδος διαχείρισης βάρους )
Πόλη: Αλεξανδρούπολη
Περιοχή: Ι.Κ.Α.
Διεύθυνση: Ανατολικής Θράκης 47
Τηλέφωνο: 25510 - 28172

 

Ιατρική Μέθοδος Διαχείρισης Βάρους Eurodiet: “H Μοναδική Διατροφική Αντιμετώπιση της Παχυσαρκίας με Ιατρική Παρακολούθηση".

Ένας νέος καινοτόμος και, πάνω από όλα, ασφαλής τρόπος ρύθμισης βάρους ήρθε στην Αλεξανδρούπολη για να αλλάξει τα δεδομένα στο αδυνάτισμα.

Ο λόγος λοιπόν στον Ειδικό Καρδιολόγο Μπαχαρούδη Γεώργιο. Φυσικά, θα αναρωτιέστε γιατί ένας καρδιολόγος συνδέεται με το αδυνάτισμα και τη διατροφή. Ο λόγος είναι η Eurodiet, η πιο εξειδικευμένη μέθοδος ελέγχου του βάρους με ιατρική παρακολούθηση. Εφαρμόζεται με μεγάλη επιτυχία αποκλειστικά από ιατρούς σε ένα ευρύ φάσμα ασθενών υπέρβαρων, παχύσαρκων, διαβητικών, με μεταβολικό σύνδρομο και πολλά άλλα ,συνακόλουθα της παχυσαρκίας, νοσήματα, καθώς αποτελεί τη μοναδική διατροφική αντιμετώπιση της παχυσαρκίας με υποχρεωτική ιατρική παρακολούθηση.

Τι είναι η μέθοδος Eurodiet;

Η μέθοδος Eurodiet είναι ένα πρόγραμμα ελέγχου του βάρους, σχεδιασμένο από γιατρούς και βασισμένο σε κλινικές μελέτες. Παρέχει τη δυνατότητα γρήγορης και ασφαλούς απώλειας βάρους κυρίως από το λιπώδη ιστό. Η ρύθμιση του βάρους είναι το φυσικό αποτέλεσμα του δομημένου σε 4 φάσεις προγράμματος Eurodiet.

Σας προσφέρεται εξατομικευμένο πρόγραμμα διατροφής προσαρμοσμένο στις ανάγκες και στον τρόπο ζωής σας. Ο γιατρός σας θα σας καθοδηγήσει με ασφάλεια στο πώς να δομήσετε τη διατροφή σας για να επιτύχετε μια αποτελεσματική και μακροχρόνια απώλεια βάρους.

Το τυπικό μενού σας θα περιλαμβάνει έναν αριθμό από προϊόντα υψηλής διατροφικής αξίας, με υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες και χαμηλής περιεκτικότητας σε υδατάνθρακες , συνδυασμένα με σαλάτες και φρούτα της επιλογής σας, ανάλογα με τη φάση την οποία ακολουθείτε και τις οδηγίες του ιατρούς σας. Διαλέξτε τα προϊόντα που θέλετε, μέσα από μια ευρύτατη γκάμα πάνω από 70 διαφορετικών γεύσεων και θα τα παραλάβετε εντός 48 ωρών.

Καθ’ όλη τη διάρκεια του προγράμματός σας, ο ιατρός σας, θα είναι δίπλα σας για:

  • Να σας υποστηρίζει,

  • Να σας βοηθάει να αποφεύγετε τις διατροφικές παγίδες,

  • Να παρακολουθεί την ικανοποιητική εξέλιξη της απώλειας βάρους σας (με απώλεια κατά βάση λίπους και προστασία της μυϊκής μάζας),

  • Να αναλύει τους ψυχολογικούς παράγοντες που εμπλέκονται στη διαδικασία της απώλειας του βάρους, ώστε να μπορέσετε να διατηρήσετε τις νεοαποκτηθείσες καλές διατροφικές συνήθειες (και το επιθυμητό για εσάς βάρος!) εφ’ όρου ζωής.

Με τη μέθοδο Eurodiet, ο γιατρός σας, θα σας παρέχει όλη τη γνώση, βασισμένη στα πιο πρόσφατα επιστημονικά δεδομένα, ώστε να υιοθετήσετε σταδιακά νέες διατροφικές συνήθειες και κατά συνέπεια να βελτιώσετε σημαντικά την υγεία σας.

Τώρα ό,τι ονειρεύεστε, μπορείτε να το πετύχετε. Με τη Eurodiet!


Υπεύθυνος Ιατρός: Dr Γεώργιος Π. Μπαχαρούδης MD, PhD, FESC, FACC.  Ειδικός Καρδιολόγος - Διδάκτωρ ΑΠΘ και κλινικής Φαρμακολογίας & Θεραπευτικής ΔΠΘ. Διαπιστευμένος ιατρός - συνεργάτης της Eurodiet Med στον Ν. Έβρου.


Ιατρική μέθοδος διαχείρισης βάρους Ιατρική μέθοδος διαχείρισης βάρους Ιατρική μέθοδος διαχείρισης βάρους Ιατρική μέθοδος διαχείρισης βάρους