Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
ΔΕΡΕΜΠΕΗΣ

Κάτι τρέχει στον Έβρο

Ο κ. Καβαλιώτης, ο κ. Λαμπάκης και ο κ. Βαταμίδης
Ο κ. Καβαλιώτης, ο κ. Λαμπάκης και ο κ. Βαταμίδης

Αλεξανδρούπολη: Διοργάνωση Πανελλήνιων Κολυμβητικών Αγώνων για άτομα με αναπηρία

28-03-2018

Τις βάσεις για τη θέσπιση ενός ακόμη σημαντικού αθλητικού θεσμού έθεσαν σήμερα σε συνάντησή τους ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης, Βαγγέλης Λαμπάκης, ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Οικισμών και Καθημερινότητας, Ιωάννης Βαταμίδης και ο Αρχιμανδρίτης Απόστολος Καβαλιώτης, Διδάκτωρ Τμήματος Παιδαγωγικής Δημοτικής Εκπαίδευσης Πανεπιστημίου Αθηνών (Ειδική Αγωγή), μέλος του Δ.Σ. των Special Olympics και πρωταθλητής κολύμβησης.

Πιο συγκεκριμένα αποφασίστηκε η διοργάνωση Πανελλήνιων Κολυμβητικών Αγώνων για άτομα με αναπηρία στο Δημοτικό Κολυμβητήριο «Δημοσθένης Μιχαλεντζάκης» σε συνδυασμό με αγώνα open sea με ανοιχτή συμμετοχή κάθε ενδιαφερομένου στην παραθαλάσσια περιοχή μεταξύ Μάκρης και Αρχαίας Ζώνης όπου θα πραγματοποιηθεί η τελετή λήξης των αγώνων.
Ο χρονικός προσδιορισμός ορίσθηκε για το διήμερο 31 Αυγούστου και 1 Σεπτεμβρίου 2018, ενώ για την επιτυχία των αγώνων είναι απαραίτητη η συνεργασία πολλών φορέων και εθελοντών.

Απώτερος στόχος των αγώνων σε πρώτη φάση είναι η ενίσχυση του Κέντρου Ημέρας ΑΜΕΑ Αλεξανδρούπολης και η προσέλκυση αθλητών από όλη την Ελλάδα με κεντρική ιδέα το τρίπτυχο «Ένταξη – Ενσωμάτωση-Αποδοχή».