Κάτι τρέχει στον Έβρο

Αλεξανδρούπολη: Εξαρθρώθηκε κύκλωμα διακίνησης και εμπορίας ναρκωτικών

Αλεξανδρούπολη: Εξαρθρώθηκε κύκλωμα διακίνησης και εμπορίας ναρκωτικών

05-08-2019

15 είναι οι συληφθέντες για την υπόθεση των ναρκωτικών στην Αλεξανδρούπολη οι οποίοι σήμερα το πρωί οδηγήθηκαν ενώπιον του Ανακριτή προκειμένου να απολογηθούν. 

Και οι 15 ζήτησαν και πήραν προθεσμία για να απολογηθούν στον εισαγγελέα ενώ αμέσως μετά οδηγήθηκαν και πάλι στα κρατητήρια.

Οι κατηγορίες  με τις οποίες διώκονται είναι για κατοχή, εμπορία, διακίνηση, εισαγωγή ναρκωτικών ουσιών στην ελληνική επικράτεια και για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση ενώ οι τρεις εξ αυτών διώκονται για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης μιας και φέρονται ως τα ηγετικά στελέχη της οργάνωσης.

Οι συλλήψεις έγιναν μετά από πολυήμερες παρακολουθήσεις, τόσο των ίδιων των μελών της σπείρας όσο και των τηλεφωνικών συνομιλιών τους, από τις οποίες προέκυψαν τα απαραίτητα στοιχεία για να στηριχτεί κατηγορητήριο σε βάρος τους.

Χαρακτηριστικό της υπόθεσης είναι η μεγάλη για τα τοπικά δεδομένα ποσότητα κοκαΐνης που εντοπίστηκε.

Προς το παρόν δεν υπάρχει καμία επίσημη ανακοίνωση καθώς φαίνεται πως η διαδικασία από πλευράς ΕΛ.ΑΣ. δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα.

Όπως αναμένεται η διαδικασία θα είναι πολύωρη προκειμένου ο Εισαγγελέας ν´ απαγγείλει κατηγορίες και να ασκήσει ποινική δίωξη στον καθέναν ξεχωριστά.

Σ.Κ