Κάτι τρέχει στον Έβρο

Αλεξανδρούπολη: Κλέβουν ρόδες & σέλες από ποδήλατα και αφήνουν το σκελετό!

Αλεξανδρούπολη: Κλέβουν ρόδες & σέλες από ποδήλατα και αφήνουν το σκελετό!

09-09-2019

Βγαίνεις βόλτα στην Αλεξανδρούπολη με το ποδήλατο σου, το κλειδώνεις και νιώθεις ασφαλής! Έλα όμως που στον γυρισμό ενδέχεται να βρεις μόνο τον σκελετό και τίποτε άλλο, καθώς ρόδες και σέλα θα έχουν κάνει... φτερά.

Φυσικά δεν θα είσαι ο μόνος, καθώς πολλά είναι τα περιστατικά που έχουν καταγραφεί τον τελευταίο καιρό στην Αλεξανδρούπολη, που έχουν να κάνουν με κλοπές ολόκληρων ποδηλάτων αλλά και μέρη αυτών.

Συγκεκριμένα ένας από τους αναγνώστες που μας κατήγγειλαν το περιστατικό αναφέρει: "Την περασμένη Πέμπτη στην αυλή του 8ου δημοτικού Αλεξανδρούπολης κλέψανε την σέλα του ποδηλάτου μου και πήγαν να καταστρέψουν τα λάστιχα μου. Έγινε το ίδιο και σε μια κυρία στο 1ο δημοτικό Αλεξανδρούπολης αλλά και στο ΕΟΤ σε έναν γνωστό μου. Όταν πήγε να αλλάξει σέλα είπε ο ποδηλατάς οτι έγιναν άλλα 5 περιστατικά. Θα παρακαλέσω να ανεβάσετε μια ανακοίνωση για να προσέχει ο κόσμος."

Κάποιες από αυτές φτάνουν να δηλώνονται στις αστυνομικές αρχές του τόπου όμως κάποιες άλλες μένουν στην αφάνεια, καθώς είτε το ποδήλατο είναι παλιό, είτε ο ιδιοκτήτης εκτιμά πως δεν αξίζει να προβεί στις απαραίτητες κινήσεις αφού θεωρεί πως δεν πρόκειται να βρεθεί.

«Είναι στην καθημερινότητά μας πλέον να έρχονται άνθρωποι και να μας αναφέρουν ότι τους έχει κλαπέι η ρόδα ή  η σέλα του ποδηλάτου», αναφέρει στο e-evros.gr ένας επαγγελματίας του χώρου, ιδιοκτήτης ποδηλατάδικου.