Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
ΔΕΡΕΜΠΕΗΣ

Κάτι τρέχει στον Έβρο

Με τραγούδια και μοναδικές ερμηνείες οι μαθητές του Δημοτικού Ωδείου Αλεξανδρούπολης έδωσαν το δικό τους μήνυμα!
Με τραγούδια και μοναδικές ερμηνείες οι μαθητές του Δημοτικού Ωδείου Αλεξανδρούπολης έδωσαν το δικό τους μήνυμα!

Αλεξανδρούπολη: Μαθητές τραγούδησαν με την καρδιά τους για την Παγκόσμια Εβδομάδα Οδικής Ασφάλειας (video)

18-05-2021

Οι μαθητές του Δημοτικού Ωδείου Αλεξανδρούπολης τραγούδησαν εχτές το απόγευμα στην παραλιακή της Αλεξανδρούπολης, με την καρδιά τους με αφορμή την έναρξη της 6ης Παγκόσμιας Εβδομάδας των Ηνωμένων Εθνών για την οδική ασφάλεια

Συγκεκριμένα εχτές ημέρα Δευτέρα 17 Μαΐου το πιο όμορφο μουσικό μήνυμα για τους δρόμους ζωής ερμήνευσαν μαθητές της πόλης.


Η Παγκόσμια Εβδομάδα Οδικής Ασφάλειας εγκαινιάστηκε από τον ΟΗΕ, για πρώτη φορά, το 2007. Το 2013 εξαγγέλθηκε η 2η Παγκόσμια Εβδομάδα Οδικής Ασφάλειας και έκτοτε επαναλαμβάνεται κάθε 2 χρόνια, με συγκεκριμένη κεντρική θεματολογία κάθε φορά.

Η φετινή εβδομάδα οδικής ασφάλειας επικεντρώνεται στη διαχείριση της ταχύτητας, ιδίως σε ζώνες με ταχύτητα 30 χλμ/ώρα σε πόλεις για ένα ασφαλές σύστημα μεταφορών που προστατεύει όλους όσοι χρησιμοποιούν τους δρόμους, αποτρέπει τους θανάτους και τους τραυματισμούς από την οδική κυκλοφορία και διευκολύνει την επίτευξη πολλών από τους στόχους αειφόρου ανάπτυξης.

To e-evros.gr ήταν εκεί και μπορείτε παρακάτω να δείτε το δρώμενο που πραγματοποιήθηκε στην παραλιακή της Αλεξανδρούπολης, δίπλα στο νέο logo της πόλης: