Κάτι τρέχει στον Έβρο
Αλεξανδρούπολη: Μεγαλειώδης κινητοποίηση διαμαρτυρίας πολιτών για την τραγωδία στα Τέμπη (videο & photo)
Μια από τις μεγαλύτερες κινητοποιήσεις, που έγιναν τα τελευταία χρόνια στην πόλη, έλαβε χώρα σήμερα Τετάρτη 8 Μαρτίου στην Αλεξανδρούπολη, με σωματεία, πολίτες και φοιτητές να διαδηλώνουν για την ανείπωτη τραγωδία στα Τέμπη, ζητώντας δικαιοσύνη.
Οι κινητοποιήσεις διαμαρτυρίας ξεκίνησαν λίγο μετά τις 12:00 με συγκέντρωση μπροστά στο Δημαρχείο της πολής, ενώ αργότερα ακολουθήσε πορεία, η οποία κατευθύνθηκε από το κέντρο της Αλεξανδρούπολης στον Σταθμό των τρένων, όπου οι διαδηλωτές άναψαν κεριά στη μνήμη των θυμάτων και φώναξαν συνθήματα.
Η πορεία ολοκληρώθηκε τελικά στο Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Έβρου με κεντρικό σύνθημα «ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΑΥΤΟ ΝΑ ΜΗ ΣΥΓΚΑΛΥΦΘΕΙ- ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΦΩΝΗ!».
Ακολουθούν βίντεο και φωτογραφίες από τις κινητοποιήσεις διαμαρτυρίας:
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
- Ασημένιο μετάλλιο για αθλητή του "Κότινου" στους Ευρωπαϊκούς Αγώνες Νέων με Αναπηρία
(28-09-2025) - Συνεχίζονται οι παρεμβάσεις "μεταμόρφωσης" της οδού Κονδύλη στην Αλεξανδρούπολη
(28-09-2025) - Παρουσία του Υπουργού Δικαιοσύνης οι εορτασμοί για τον Άγιο Διονύσιο και τα 40 χρόνια του Πρωτοδικείου Ορεστιάδας
(28-09-2025) - Καθαρίστηκαν οι ακτές της Σαμοθράκης από εθελοντές και την iSea
(28-09-2025) - Ο Γιάννης Βασιλειάδης στο World TEC Cup της Βαρκελώνης
(28-09-2025)
EN
TR







