Σήμερα είναι: Πέμπτη, 2 Ιουλίου 2020
greek english turkish
ΙΚΤΕΟ AL FARO VAMOS

Κάτι τρέχει στον Έβρο

Αλεξανδρούπολη: Σκότωσαν με φόλες αδέσποτα σκυλιά στα Δίκελλα

Αλεξανδρούπολη: Σκότωσαν με φόλες αδέσποτα σκυλιά στα Δίκελλα

09-03-2018

Σοκαριστικές φωτογραφίες δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Facebook η Ομάδα Φιλόζωων Αλεξανδρούπολης με δηλητηριασμένα σκυλιά στο χωριό Δίκελλα λίγα χιλιόμετρα έξω από την Αλεξανδρούπολη.

Η εθελόντρια - μέλος της ομάδας - η οποία τα βρήκε νεκρά αναφέρει: "Ιδού τα έργα σου άνθρωπε ! Δεν ξέρω ποιος εισαι και ποσο μίσος μπορεί να εχεις στην καρδιά σου, αλλα εύχομαι ο Θεός να σου στερήσει όλα αυτα που στερείς! Τα επόμενα κρούσματα των Δικελλων για όσους έχουν απορία! Από τα 20 σκυλιά έχουν μείνει 2 και 5 καινουρια κουτάβια! Κάνει καλή δουλειά και συστηματική ο κύριος που ο Θεός να τον κάνει κύριο! 7 ψυχές βρήκα σήμερα που ευτυχώς γλύτωσαν από αυτόν τον κόσμο! Θα περιμένουμε το επόμενο κρούσμα"

Να σημειωθεί ότι ανάλογα περιστατικά είχαν προκύψει πριν από ένα χρόνο περίπου στην  περιοχή των Δικέλλων με τον υπεύθυνο της Δημοτικής Αστυνομίας κ. Χατζηαναγνώστου τότε να απευθύνει έκκληση σε οποιονδήποτε έχει πέσει κάτι στην αντίληψη του να ενημερώνει τις αρμόδιες αρχές Εισαγγελία, Αστυνομία, Αντιδημαρχία Καθαριότητας-Πρασίνου -Περιβάλλοντος, Δημοτική Αστυνομία ώστε αυτό το διαρκές έγκλημα να περιοριστεί και να σταματήσει.