Κάτι τρέχει στον Έβρο
Αλεξανδρούπολη: Συμμετοχή του 9ου Δημοτικού Σχολείου σε δύο προγράμματα Erasmus+
Εκδήλωση πραγματοποίησε χθες Τετάρτη 10-4-24 στις 18.30 το 9ο Δημοτικό Σχολείο Αλεξανδρούπολης για τη διάχυση των αποτελεσμάτων δύο προγραμμάτων Erasmus+ ΚΑ220 με τίτλους «Handy hands-happy children» και «Maths is fine with digital style».
Στο πρώτο πρόγραμμα συμμετείχαν σχολεία από την Κροατία, ως συντονίστρια χώρα, τη Βουλγαρία, την Πολωνία, την Ιταλία, τη Ρουμανία και το 9ο Δημοτικό Σχολείο Αλεξανδρούπολης από την Ελλάδα.
Στο δεύτερο πρόγραμμα συμμετείχαν σχολεία από την Τσεχία, ως συντονίστρια χώρα, την Σλοβενία, την Σουηδία, την Ισπανία, τη Λιθουανία και το 9ο Δημοτικό Σχολείο Αλεξανδρούπολης από την Ελλάδα.
Οι συντονίστριες – εκπαιδευτικοί των δύο προγραμμάτων κ. Νίκου και κ. Μακαρίδου παρουσίασαν τα οφέλη και τις εμπειρίες που αποκόμισαν οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί του σχολείου.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο αντιδήμαρχος οικονομικών του Δήμου Αλεξανδρούπολης κ. Δέλκος, οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί του σχολείου που συμμετείχαν στα προγράμματα καθώς και γονείς.
- Ξεκινούν για τους πεζούς οι βόλτες στην παραλιακή της Αλεξανδρούπολης
(16-05-2025) - Τριήμερες εκδηλώσεις για τα "Ελευθέρια" στο Διδυμότειχο
(16-05-2025) - Εορτασμός της Διεθνούς Ημέρας Μουσείων και στη Νέα Βύσσα Έβρου
(16-05-2025) - 657 Γαλάζιες Σημαίες στην Ελλάδα - Μόνο μία στον Έβρο
(16-05-2025) - Διαμαρτυρίες για νέα κεραία κινητής τηλεφωνίας στην Αλεξανδρούπολη (video)
(16-05-2025)
EN
TR







