Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
ΔΕΡΕΜΠΕΗΣ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ ΝΕΑ

Είναι διαθέσιμη για 'έξυπνα' κινητά τηλέφωνα και τάμπλετ.
Είναι διαθέσιμη για 'έξυπνα' κινητά τηλέφωνα και τάμπλετ.

Alexandroupoli Travel Guide: Η νέα εφαρμογή τουριστικής προβολής του Δήμου Αλεξ/πολης.

04-06-2014
Μία εφαρμογή με την ονομασία Alexandroupoli Travel Guide, που είναι διαθέσιμη για "έξυπνα" κινητά τηλέφωνα και τάμπλετ δημιούργησε η Τουριστική Ιαματική Επιχείρηση Δήμου Αλεξανδρούπολης (ΤΙΕΔΑ).

"Στόχος είναι η περαιτέρω ανάδειξη της πόλης και της ευρύτερης περιοχής στον τουριστικό "χάρτη" και η προσέλκυση περισσότερων επισκεπτών", δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης, Ευάγγελος Λαμπάκης.

Μέσω της εφαρμογής οι επισκέπτες, από το εξωτερικό και από την Ελλάδα, μπορούν να ενημερωθούν για καταλύματα, εστιατόρια, εκδηλώσεις, παραλίες και να λάβουν διάφορες επιπλέον πληροφορίες που θα διευκολύνουν τη διαμονή τους.

Η παρουσίαση της εφαρμογής, που έχει στόχο να αποτελέσει ένα χρήσιμο "εργαλείο" για όσους επισκέπτονται την Αλεξανδρούπολη, έγινε κατά τη διάρκεια ευρείας σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου μετά από πρόσκληση του Δημάρχου και στην οποία παρέστησαν τοπικοί φοείς που δραστηριοποιούνται άμεσα και έμμεσα με τον τουρισμό, προκειμένου να ενημερωθούν και να συμβάλλουν στην προώθηση του νέου ηλεκτρονικού ταξιδιωτικού οδηγού του δήμου.