Σήμερα είναι: Τετάρτη, 8 Ιουλίου 2020
greek english turkish
ΙΚΤΕΟ SOHO AL FARO

Κάτι τρέχει στον Έβρο

Αναστάτωση στο ακτοπλοϊκό δρομολόγιο Σαμοθράκη-Αλεξανδρούπολη λόγω καθυστέρησης του απόπλου

Αναστάτωση στο ακτοπλοϊκό δρομολόγιο Σαμοθράκη-Αλεξανδρούπολη λόγω καθυστέρησης του απόπλου

18-08-2016

Αναστάτωση προκλήθηκε στο δρομολόγιο της SAOS Ferries από τη Σαμοθρακή στην Αλεξανδρούπολη το μεσημέρι της Τετάρτης, λόγω της καθυστέρησης αναχώρησης του πλοίου.

Όπως αναφέρουν αγανακτισμένοι επιβάτες, αρκετοί αναγκάστηκαν να χάσουν τα δρομολόγια τρένων ή λεωφορείων από την Αλεξανδρούπολη, λόγω της καθυστέρησης πέραν της μίας ώρας του συγκεκριμένου δρομολογίου.

Χαρακτηριστικά ανέφεραν ότι η αίτια της καθυστέρησης ήταν η φόρτωση πλεονάζοντων οχημάτων πέραν του προκαθορισμένου ωραρίου αναχώρησης, ενώ σημειώθηκε, όπως αναφέρουν, το πρωτόγνωρο περιστατικό, το πλήρωμα του καραβιού να καλεί οδηγούς οχημάτων μέσα στο σαλόνι ή το κατάστρωμα, να κατέβουν στο γκαράζ, να βγάλουν τα οχήματά τους ώστε να χωρέσουν τα επιπλέον οχήματα.

Εκπρόσωπος της εταιρίας ανέφερε ότι η αιτία της καθυστέρησης -που δεν υπερέβηκε τα 40 λεπτά- ήταν η έκτακτη επιβίβαση ορισμένων ατόμων με ειδικές ανάγκες που έπρεπε να μεταφερθούν εσπευσμένα στην Αλεξάνδρουπολη, και για αυτό το λόγο έγιναν κάποιες αναδιατάξεις οχημάτων στο γκαράζ του πλοίου, προκειμένου να χωρέσουν τα συγκεκριμένα οχήματα.

Επιβάτες του πλοίου προτίθενται να ζητήσουν αποζημίωση για την καθυστέρηση, όπως προβλέπει ο Νόμος. 

Δείτε τι αναφέρει ο επιβάτης Θοδωρής Σαλτίρης:

Πηγή: zougla.gr, Σωτήρης Σκουλούδης