Σήμερα είναι: Τετάρτη, 23 Σεπτεμβρίου 2020
greek english turkish
SOHO JOY ALL4U

Κάτι τρέχει στον Έβρο

Αναζητείται ερασιτέχνης ψαράς από τον Άβαντα στο Δέλτα του Έβρου

Αναζητείται ερασιτέχνης ψαράς από τον Άβαντα στο Δέλτα του Έβρου

19-12-2017

Ένας  49χρονος πατέρας τεσσάρων παιδιών από τον Άβαντα Αλεξανδρούπολης, ερασιτέχνης ψαράς και δεινός κυνηγός, αναζητείται από το μεσημέρι της Τρίτης από την ΕΜΑΚ Έβρου. Τα ίχνη του χάθηκαν από χθες το βράδυ οπότε και παρά την κακοκαιρία πήγε για ψάρεμα στην περιοχή του παλιού ιχθυοτροφείου στο Δέλτα του Έβρου, ένα αγαπημένο σημείο πολλών ψαράδων.

Έφυγε από το σπίτι του με το μαύρο Suzuki Vitara και δεν επέστρεψε το πρωί, γεγονός που προκάλεσε ανησυχία στην σύζυγό του. Όπως μας είπε ο γιος του Γιώργος στο "Χρόνο", είναι «ψημένος» άνθρωπος σε όλα τα καιρικά φαινόμενα, και απορεί που δεν έδωσε σημεία ζωής, ενώ είχε φορτίσει και το κινητό του. 

Ο ίδιος πήγε με φίλους του και χτένισε την περιοχή αλλά δεν βρέθηκε πουθενά κανένα ίχνος του, ούτε και το αυτοκίνητο του πατέρα του. Τότε η οικογένεια ειδοποίησε την αστυνομία και την ΕΜΑΚ, και ξεκίνησε επιχείρηση ανεύρεσης του που είναι σε εξέλιξη.

Ο Ιωάννης Αλμαζίδης επέβαινε στο μαύρο Ι.Χ. μάρκας Vitara  με αριθμό κυκλοφορίας ΚΝΚ4676 και παρακαλείται όποιος τον είδε ή τον αναγνωρίζει από την φωτογραφία που μας έστειλε η οικογένεια, να επικοινωνήσει με την αστυνομία Φερών, ή της Αλεξανδρούπολης.

Πηγή: Εφημερίδα Χρόνος