Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
ΔΕΡΕΜΠΕΗΣ

Κάτι τρέχει στον Έβρο

Πριν από λίγο συνέβη σε παραλία της Αλεξανδρούπολης.
Πριν από λίγο συνέβη σε παραλία της Αλεξανδρούπολης.

Άνδρας πνίγηκε σε παραλία της Αλεξανδρούπολης

26-07-2021

Σήμερα το πρωί πριν από λίγο λεπτά, συγκεκριμένα περί τις 9:15 ανασύρθηκε από την θάλασσα, χωρίς τις αισθήσεις του, ηλικιωμένος άνδρας στην Δημοτική Πλαζ Αλεξανδρούπολης.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο άνδρας ήπιε πολύ νερό, με αποτέλεσμα να πνιγεί.

Κατευθείαν έσπευσε στο σημείο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και δυστυχώς στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Έβρου, διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του τραγικού συμβάν διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Αλεξανδρούπολης.

Να τονίσουμε πως ακόμη δεν υπάρχουν ναυαγοσώστες στις παραλίες της Αλεξανδρούπολης καθώς σήμερα ολοκληρώνονται οι αιτήσεις που άρχισαν να υποβάλλονται από τις 22 Ιουλίου 2021, για την κάλυψη θέσεων ναυαγοσωστών. Από τον επόμενο μήνα λοιπόν οι παραλίες της Αλεξανδρούπολης θα έχουυν ναυαγοσώστες και θα υπάρχει η ασφάλεια που απαιτείται για τους λουόμενους.

Ακολουθεί και η επίσημη ανακοίνωση του Λιμενικού για το θάνατο του άνδρα:

"Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, από τη θαλάσσια περιοχή της παραλίας Ε.Ο.Τ. Αλεξανδρούπολης , 77χρονος ημεδαπός.

Ο ανωτέρω διεκομίσθη από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Αλεξανδρούπολης, ενώ παραγγέλθηκε διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής."

Φ.Δούκογλου