Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
King Cleanings

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ ΝΕΑ

Η δήλωση ανεξαρτητοποίησής του.
Η δήλωση ανεξαρτητοποίησής του.

Ανεξαρτητοποιήθηκε ο Γιώργος Ούστογλου.

06-06-2014
Με μία επιστολή προς τον πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου ανακοίνωσε την απόφασή του να ανεξαρτητοποιηθεί από την παράταξη "Κοινωνική Συμμαχία" ο πρώην αντιπεριφερειάρχης πρωτογενούς τομέα και περιφερειακός σύμβουλος Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Γιώργος Ούστογλου.

Ο κ. Ούστογλου στη δήλωση ανεξαρτητοποίησής τους αναφέρει τους λόγους που τον οδήγησαν στη λήψη αυτής της απόφασης ενώ στο τέλος ξεκαθαρίζει ότι το επόμενο χρονικό διάστημα που απέμεινε έως την λήξη της θητείας του απερχόμενου Περιφερειακού Συμβουλίου "θα αγωνιστεί με την ίδια δύναμη για το καλό του τόπου και της Περιφέρειας μας, πάντα με γνώμονα την συνείδηση του, την ιδεολογία του και το κοινό καλό".

Η δήλωση ανεξαρτητοποίησης του κ. Ούστογλου είναι η εξής:

Αξιότιμε κ. Πρόεδρε,

στις Περιφερειακές εκλογές του 2010, αποφάσισα να συμμετάσχω στην εκλογική διαδικασία με τον συνδυασμό της Κοινωνικής Συμμαχίας, σ’ έναν θεσμό που για πρώτη φορά καθιερώθηκε στη χώρα μας, με τον Ν. 3852/10, αυτόν της αιρετής Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης. Ο λαός του Έβρου, με τίμησε με την ψήφο του και με ανέδειξε πρώτο Περιφερειακό σύμβουλο στον Έβρο και τον ευχαριστώ γι΄ αυτό, στο πρώτο Αιρετό Περιφερειακό Συμβούλιο της Α.Μ.Θ.

Από την θέση του Θεματικού Αντιπεριφερειάρχη Πρωτογενούς Τομέα και του Περιφερειακού Σύμβουλου σήμερα, προσπάθησα να υπηρετήσω και να προσφέρω το καλύτερο στους πολίτες της Περιφέρειας μας, με γνώμονα την εξυπηρέτηση του πολίτη, την ειλικρίνεια, την συνέργεια και την συλλογικότητα στο βαθμό που επέτρεπε ο Ν. 3852/10, και οδηγό την συνείδηση μου και την ιδεολογία μου.

Δυστυχώς τους τελευταίους μήνες, η συνοχή της παράταξης μας τραυματίστηκε, οι στόχοι και οι προτεραιότητες μας έγιναν θολοί και δυσδιάκριτοι με κορυφαίο γεγονός την στρατηγική για τις εκλογές του Μαΐου, όπου επικράτησε ο πολιτικός αμοραλισμός και η αλαζονεία.

Κύριε πρόεδρε, επειδή στην πολιτική μας λειτουργία θα πρέπει να μας διακρίνει η εντιμότητα, το ήθος και η προσήλωση στους στόχους μας σύμφωνα με τις αρχές και τις αξίες που έχουμε, είχα αποφασίσει εδώ και καιρό, να ανεξαρτητοποιηθώ, από την παράταξη της Κοινωνικής Συμμαχίας.

Ο λόγος που δεν το έκανα, το προηγούμενο χρονικό διάστημα, ήταν η εκλογική διαδικασία του Μαΐου και σε καμία περίπτωση δεν ήθελα να συνδεθεί η ανεξαρτητοποίηση μου με την εκλογική διαδικασία ή να το εκμεταλλευτούν πολιτικά οι αντίπαλες παρατάξεις και γι΄ αυτό υποβάλλω σήμερα την δήλωση ανεξαρτητοποίησης μου απ΄ τον συνδυασμό της Κοινωνικής Συμμαχίας.

Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς τους συναδέρφους μου, τον Περιφερειάρχη, τους υπηρεσιακούς παράγοντες, τους φορείς, όλες τις κοινωνικές ομάδες και τους πολίτες για την αγαστή συνεργασία που είχαμε αυτά τα χρόνια και να δηλώσω ότι το επόμενο χρονικό διάστημα που απέμεινε έως την λήξη της θητείας του απερχόμενου Περιφερειακού Συμβουλίου, θα αγωνιστώ με την ίδια δύναμη για το καλό του τόπου και της Περιφέρειας μας, πάντα με γνώμονα την συνείδηση μου, την ιδεολογία μου και το κοινό καλό.

 Με τιμή

Ούστογλου Γεώργιος

Περιφερειακός Σύμβουλος

π. Δήμαρχος Φερών