Σήμερα είναι: Πέμπτη, 12 Δεκεμβρίου 2019
greek english turkish
BABY SHOP AL FARO ΙΚΤΕΟ

Κάτι τρέχει στον Έβρο

Αντιπροσωπεία του ΣΕΒ επισκέφθηκε επιχειρήσεις της ΑΜ-Θ

Αντιπροσωπεία του ΣΕΒ επισκέφθηκε επιχειρήσεις της ΑΜ-Θ

17-07-2019

Ένα άκρως αποδοτικό και εποικοδομητικό διήμερο έκλεισε σήμερα, κατά τη διάρκεια του οποίου τα μέλη των Συνδέσμων Βιοτεχνιών, Βιομηχανιών και Εξαγωγικών Επιχειρήσεων της Θράκης (Σύνδεσμος Βιοτεχνιών Βιομηχανιών Έβρου) και μέλη του Σ.Ε.Β. (Σύνδεσμος Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών) με επικεφαλής τον Αντιπρόεδρο κο. Κωνσταντίνο Μπίτσιο ανταλλάχθηκαν απόψεις και μεταφέρθηκαν τα προβλήματα των επιχειρήσεων της περιοχής.

Ο αντιπρόεδρος και το επιτελείο του επισκέφτηκαν μεγάλες επιχειρήσεις της περιοχής σε Ξάνθη, Κομοτηνή και Αλεξανδρούπολη, μίλησαν με τους επιχειρηματίες, άκουσαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και δεσμεύτηκαν να είναι αρωγοί στην προσπάθεια που γίνεται για να τονωθεί ο επιχειρηματικός και βιομηχανικός κλάδος στην περιοχή της Θράκης.

Σε συνάντηση με τον Περιφερειάρχη κο. Χρήστος Μέτιος, τα μέλη του Σ.Ε.Β. δεσμεύτηκαν να παρουσιάσουν τα προβλήματα της περιοχής στους αρμόδιους στην πρωτεύουσα και μαζί με τον Περιφερειάρχη να συνδράμουν έτσι ώστε να βρεθούν οι μηχανισμοί εκείνοι που θα επιτρέψουν τις επιχειρήσεις της Θράκης να γίνουν ανταγωνιστικές και να λύσουν τυχόν προβλήματα που κατά καιρούς παρουσιάζονται!