Σήμερα είναι: Τετάρτη, 3 Ιουνίου 2020
greek english turkish
AL FARO ΙΚΤΕΟ SOHO

Κάτι τρέχει στον Έβρο

Ο  Κωνσταντίνος Χατζηκωνσταντίνου & Κωνσταντίνος Χατζημιχαήλ στο "τιμόνι" του ΟΛΑ
Ο Κωνσταντίνος Χατζηκωνσταντίνου & Κωνσταντίνος Χατζημιχαήλ στο "τιμόνι" του ΟΛΑ

Από σήμερα αναλαμβάνει καθήκοντα η νέα διοίκηση του ΟΛΑ

16-10-2019

Αναλαμβάνει από σήμερα, Τετάρτη 16 Οκτωβρίου, καθήκοντα η νέα διοίκηση του ΟΛΑ. Όπως ανακοινώθηκε ήδη από χθες νέος πρόεδρος του Οργανισμού Λιμένος Αλεξανδρούπολης ορίστηκε ο Κωνσταντίνος Χατζημιχαήλ (πρόεδρος Εμπορίου και Επιχειρηματικότητάς Θράκης) ενώ Διευθύνων Σύμβουλος ο Κωνσταντίνος Χατζηκωνσταντίνου, (πρόεδρος Ένωσης ξενοδόχων Θράκης).

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο απαρτίζεται επίσης από τον πρώην αντιδήμαρχο Ενέργειας και Φυσικών Πόρων του Δήμου Αλεξανδρούπολης Γιάννη Φαλέκα, τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Έβρου Χριστόδουλο Τοψίδη,  τον Άνθιμο Μουσουνάκη ως εκπρόσωπος της Ο.Φ.Ε και την Ελένη Δουλούδη ως εκπρόσωπος εργαζομένων ΌΛΑ.

Ένας από τους βασικούς στόχους της νέας διοίκησης είναι να αποκατασταθεί η λειτουργικότητα του λιμένα Σαμοθράκης.

Ακολουθεί η ανακοίνωση της νέας διοίκησης:

"Συγκρότηση σε Σώμα του νέου Δ.Σ. της Ο.Λ.Α. Α.Ε. - Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου 2019

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στην Αλεξανδρούπολη, συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Οργανισμός Λιμένος Αλεξανδρούπολης Α.Ε. με θέμα τη συγκρότηση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της ΟΛΑ Α.Ε. σε Σώμα, μετά την απόφαση της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης των Μετόχων της εταιρείας στις, που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα, στις 14.10.2019.

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΟΛΑ Α.Ε., μετά από ομόφωνη απόφαση, διαμορφώθηκε όπως παρακάτω:

Χατζημιχαήλ Κωνσταντίνος: Πρόεδρος Δ.Σ. Ο.Λ.Α. Α.Ε.

Χατζηκωνσταντίνου Κώνσταντίνος: Δ/νων Σύμβουλος Ο.Λ.Α. Α.Ε.

Φαλέκας Ιωάννης: Μέλος

Καραμανέας Χαραλάμπης: Μέλος (εκπρόσωπος ΤΑΙΠΕΔ)

Χριστόδουλος Τοψίδης: Μέλος (εκπρόσωπος Επιμελητηρίου)

Μουσουνάκης Άνθιμος: Μέλος (εκπρόσωπος Ο.Φ.Ε.)

Δουλούδη Ελένη: Μέλος (εκπρόσωπος εργαζομένων)

Μετά το πέρας της συνεδρίασης, ο νέος Πρόεδρος του Οργανισμού, κ. Χατζημιχαήλ, δήλωσε: «Η νέα διοίκηση αναλαμβάνει σε μία εξαιρετικά ευνοϊκή για τη χώρα διεθνή συγκυρία με αναβαθμισμένο και ενισχυμένο τον ρόλο της. Στη συγκυρία τούτη, ο Οργανισμός, αξιοποιώντας προσπάθειες ετών, πρόκειται να οδηγήσει με ασφάλεια τον λιμένα στην αξιοποίηση του, διασφαλίζοντας το εθνικό συμφέρον, σε απόλυτη συνάρτηση με το τοπικό. Ταυτόχρονα όμως με τα μεγαλόπνοα σχέδια που εν πολλοίς καθορίζονται από την κεντρική κυβέρνηση και τον μέτοχο, και ανεξάρτητα με τις εξελίξεις, ο Οργανισμός θα στοχεύσει στη βελτίωση της λειτουργικότητας και της ελκυστικότητας του λιμένα της Αλεξανδρούπολης και θα επιδιώξει την ταχεία και αποτελεσματική επίλυση χρόνιων και μη προβλημάτων. Παράλληλα η ταχεία επίλυση των ζητημάτων των υπολοίπων τριών λιμανιών του Οργανισμού σε Σαμοθράκη και Μάκρη καθώς και η ανάδειξη και περαιτέρω αξιοποίηση τους πρόκειται να αποτελέσει προτεραιότητα!»

Ο Διευθύνων Σύμβουλος, κ. Χατζηκωνσταντίνου σημείωσε με τη σειρά του ότι, αναλαμβάνει τα καθήκοντα με αίσθημα τιμής και ευθύνης. Σε στενή συνεργασία με τον Πρόεδρο, με τα λοιπά μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, καθώς και με το προσωπικό της Εταιρείας, θα δουλέψει σκληρά, έτσι ώστε οι πράξεις τους να τους δικαιώσουν στο τέλος της θητείας τους."