ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ
Ε - ΑΤΡΙΚΑ
Αθλητικά Νέα
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ ΝΕΑ
Κάτι τρέχει στην Ελλάδα
Αποχή των μελών του Δικηγορικού Συλλόγου Αλεξανδρούπολης από υποθέσεις Νομικής Βοήθειας
21-11-2022
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Αλεξανδρούπολης, επικυρώνοντας τη σχετική από 5.11.2022 εισήγηση της Ολομέλειας των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδας και διαμαρτυρόμενο για τη συνεχιζόμενη αδικαιολόγητη καθυστέρηση στην εκκαθάριση των αποζημιώσεων νομικής βοήθειας, που αγγίζει τα τρία χρόνια, παρά τις αλλεπάλληλες νομοθετικές ρυθμίσεις.
Αποφάσισε την αποχή των μελών του από τις υποθέσεις του προγράμματος νομικής βοήθειας και των αυτεπάγγελτων διορισμών και τη μη έκδοση αντιστοίχων γραμματίων προκαταβολής, από 21.11.2022 .
(Εξαιρούνται οι περιπτώσεις παραγραφών σε αστικές, ποινικές και διοικητικές υποθέσεις, η συμπλήρωση ανώτατου ορίου προσωρινής κράτησης και οι συνοδείες στις ποινικές υποθέσεις).
σαν σημερα
- Απαγόρευση κυκλοφορίας μεγάλων φορτηγών στο εθνικό οδικό δίκτυο
(14-08-2025) - Ο 13χρονος Λέανδρος κάνει την Αλεξανδρούπολη πιο συμπεριληπτική!
(14-08-2025) - Νέα μέτρα για την ευλογιά των αιγοπροβάτων στη Σαμοθράκη
(14-08-2025) - Και ο Δήμος Αλεξανδρούπολης υπέρ της επιστροφής της χρυσή προτομής στο Διδυμότειχο
(14-08-2025) - Παράνομο "καζίνο" στήθηκε σε μαγαζί της Αλεξανδρούπολης - 6 συλλήψεις
(14-08-2025)
Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ
EN
TR







