Κάτι τρέχει στην Ελλάδα

Αποζημιώσεις αγροτών και κτηνοτρόφων από την κακοκαιρία του Ιανουαρίου
Οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι δεν έχουν αποζημιωθεί ακόμη από τον ΕΛΓΑ για τις ζημιές που υπέστησαν από την κακοκαιρία του Ιανουαρίου ενώ εκτιμάται ότι θα αποζημιωθούν στο πρώτο εξάμηνο του 2017.
Ο ΕΛΓΑ θα προχωρήσει άμεσα στην πρόσληψη προσωπικού για να διαπιστώσουν από κοντά τις ζημιές που έχουν υποστεί οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι.
Εμείς επικοινωνήσαμε με τον Πρόεδρο του Αγροτικού Κτηνοτροφικού Κόμματος Ελλάδας (ΑΚΚΕΛ) κ. Βάκη Τσιομπανίδη ο οποίος μας ανέφερε τα εξής:
«Οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι θα αποζημιωθούν από τον ΕΛΓΑ για το 20% της ζημιάς στα πρόβατα με υπολογισμένες γεννήσεις 1,3. Έχω επικοινωνήσει ο ίδιος εδώ και ενάμιση μήνα περίπου αλλά ακόμη δεν μας έχουν επισκεφθεί ανταποκριτές του ΕΛΓΑ. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να χάνουμε και το γάλα όλης της χρονιάς.
Επίσης έκανα ερώτηση και στον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης τον κ. Αποστόλου για τις ζημιές που υπέστησαν οι κτηνοτρόφοι από το ψύχος και το οποίο κοινοποιήθηκε και στον Πρωθυπουργό.
Όσον αφορά τις αγροτικές κινητοποιήσεις στις 7 Φεβρουαρίου θα προχωρήσουμε σε κλείσιμο των Περιφερειών ενώ θα έχουμε και μαζική κάθοδο στην Αθήνα».
- Με λαμπρότητα & επισημότητα το Διδυμότειχο τίμησε τον πολιούχο του Άγιο Αθανάσιο (φωτο)
(19-01-2020) - Πρόταση για δημιουργία Μουσικού Περιπτέρου & ανάπλαση του Πάρκου Ανατολικής Θράκης
(19-01-2020) - Αλεξανδρούπολη: Έδωσαν χρώμα & ομορφιά στους κάδους ανακύκλωσης
(19-01-2020) - Αποστρατεύτηκε ο Α/ΓΕΣ Γιώργος Καμπάς - Το συγκινητικό μήνυμα του γιου του
(19-01-2020) - Σουφλί: Ψήφισμα του Δ.Σ. κατά του κλεισίματος του υποκαταστήματος της Alpha Bank
(19-01-2020)