Σήμερα είναι: Παρασκευή, 29 Μαΐου 2020
greek english turkish
AL FARO ΙΚΤΕΟ SOHO

Κάτι τρέχει στον Έβρο

Η νέα επιλογή στη διαμονή ακούει στο όνομα: arendoo.gr
Η νέα επιλογή στη διαμονή ακούει στο όνομα: arendoo.gr

Arendoo.gr: η βαλκανική airbnb ήρθε στην Αλεξανδρούπολη για να αλλάξει την αγορά ακινήτου

06-04-2019

Η Arendoo έφτασε στον Έβρο και την Αλεξανδρούπολη και μας χτυπάει την πόρτα!

Ο λόγος για την βαλκανική πλατφόρμα βραχυπρόθεσμης ενοικίασης ακινήτων, που έχει το τελευταίο χρονικό διάστημα εισέλθει δυναμικά στην ελληνική αγορά.

Η βαλκανική airbnb, κερδίζει ολοένα και περισσότερο έδαφος στις προτιμήσεις ιδιοκτητών ακινήτων αλλά και επισκεπτών, εξαιτίας της ευκολίας χρήσης της πλατφόρμας.

Το arendoo.gr δίνει τη δυνατότητα στους ιδιοκτήτες να καταχωρήσουν εντελώς δωρεάν το ακίνητό τους, και στους επισκέπτες να περάσουν τις διακοπές τους σε πανέμορφες τοποθεσίες με την οικονομικότερη τιμή.

Στην πλατφόρμα φιλοξενείται μεγάλος αριθμός ακινήτων πανελληνίως, ενώ ήδη έχει μεταφραστεί στην ελληνική γλώσσα (μετά τα βουλγαρικά, ρωσικά, αγγλικά και ιταλικά), αριθμώντας μέλη από 23 χώρες.

Στην εύχρηστη πλατφόρμα μπορείτε να καταχωρήσετε το ακίνητό σας με μερικά κλικ, αλλά και να βρείτε το σπίτι που θα φιλοξενήσει τις πιο όμορφες αναμνήσεις σας, και να το κάνετε δικό σας για μερικές ημέρες!

Πρόθεση της Arendoo είναι να καλύψει τις συγκεκριμένες ανάγκες της τοπικής αγοράς των Βαλκανίων, που ενδεχομένως να αδυνατούν να καλύψουν άλλες εταιρείες.

Για παράδειγμα, προσφέρεται η δυνατότητα στους Έλληνες ιδιοκτήτες να εισπράξουν προκαταβολή μιας κράτησης ηλεκτρονικά σε ποσοστό 30% και το 70 % του ποσού σε μετρητά με την άφιξη του επισκέπτη.

Ώρα να ανακαλύψετε πως μπορείτε να εκμεταλλευτείτε το δωμάτιο ή το διαμέρισμά σας αλλά και να επιλέξετε τον επόμενο σας προορισμό!

Παρακολουθήστε την συνέντευξη του ιδρυτή της Arendoo.gr στο e-evros.gr & μάθετε αναλυτικά για το πως μπορείτε να εκμεταλλευτείτε την κατοικία σας: 

MENOYME ΑΣΦΑΛΕΙΣ