Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
EMY ΜΟΝΩΣΕΙΣ

Κάτι τρέχει στον Έβρο

Αρχηγός ΓΕΕΘΑ από τον Έβρο: "Είμαστε έτοιμοι και δυνατοί - Ο Έβρος δεν πέφτει"

Αρχηγός ΓΕΕΘΑ από τον Έβρο: "Είμαστε έτοιμοι και δυνατοί - Ο Έβρος δεν πέφτει"

22-09-2022

Ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος ο οποίος εχθές επισκέφθηκε φυλάκια στον βόρειο Έβρο έστειλε μήνυμα αποφασιστικότητας από τα σύνορα, από το σημείο όπου πριν δύο χρόνια οι Τούρκοι επιχείρησαν υβριδική επίθεση με πολιορκητικό κριό εξαθλιωμένους μετανάστες.

Συγκεκριμένα, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ επισκέφθηκε το Στρατιωτικό Φυλάκιο 1 στις Καστανιές Εβρου, το οποίο το 2020 είχε γίνει το επίκεντρο των επίκεντρο των ταραχών με την Τουρκία. Απευθυνόμενος στα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, ο στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος δήλωσε:

«Μας λένε ότι είμαστε λίγοι, λειψοί κι ασήμαντοι. Πάντα ήμασταν λίγοι και πάντα μας έλειπαν οι δυνάμεις. Αλλά ασήμαντοι δεν ήμασταν ποτέ. Είμαστε μια δύναμη στην περιοχή ισχυρή στρατιωτικά. Κύρια αποστολή μας είναι να διαφυλάξουμε αυτά που μας άφησαν οι πρόγονοί μας, οι πατεράδες μας και οι παππούδες μας. Είμαστε μια δύναμη που εγγυάται την ειρήνη στην περιοχή και γι' αυτό υπάρχουμε».

Δίπλα του τον συνόδευαν συνεχώς ο Διοικητής της 1ης Στρατιάς, Αντιστράτηγος Άγγελος Χουδελούδης και ο Διοικητής του Δ' Σώματος Στρατού, Αντιστράτηγος Ιωάννης Τσιόπλος.

Τέλος να σημειωθεί ότι σε μήνυμά του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος έγραψε:

«Στην 1η γραμμή με τους φρουρούς των συνόρων του Δ΄ΣΣ. Το ατσάλινο βλέμμα, το υψηλό ηθικό, ο επαγγελματισμός και η αποφασιστικότητά σας εμψυχώνει όλη την Ελλάδα.

Είμαστε έτοιμοι και δυνατοί! Ο Έβρος δεν πέφτει!

Να σας έχει ο Θεός καλά!

TΩ ΞΙΦΕΙ ΤΟΝ ΔΕΣΜΟΝ ΛΕΛΥΣΘΑΙ».