Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
Big Barrel

Κάτι τρέχει στον Έβρο

Ο κ. Ασπιώτης είναι πρόεδρος του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Ν. Έβρου και εργάζεται στην οικογενειακή επιχείρηση κατασκευής κουφωμάτων
Ο κ. Ασπιώτης είναι πρόεδρος του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Ν. Έβρου και εργάζεται στην οικογενειακή επιχείρηση κατασκευής κουφωμάτων

Ασπιώτης Στάθης: Υπ. Δημ. Σύμβουλος με την "Πόλη & Πολίτες" του Βαγγέλη Λαμπάκη

22-09-2023

Η πεποίθησή του ότι ο καθένας οφείλει να είναι ενεργός πολίτης τον ώθησε να ασχοληθεί με σειρά κοινωνικών, συνδικαλιστικών και πολιτικών δράσεων.

Ο λόγος για τον Στάθη Ασπιώτη, ο οποίος ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του ως δημοτικός σύμβουλος Αλεξανδρούπολης στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου 2023 με την παράταξη "Πόλη & Πολίτες" του Βαγγέλη Λαμπάκη.

Ο κ. Ασπιώτης είναι πρόεδρος του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Ν. Έβρου και εργάζεται στην οικογενειακή επιχείρηση κατασκευής κουφωμάτων.

Όπως ο ίδιος τονίζει, σκοπός του είναι «Η δημιουργία ενός δήμου – πρότυπο που οι δημότες του θα είναι περήφανοι που ζουν και απολαμβάνουν τη ζωή τους εδώ. Έναν δίκαιο δήμο με ίσες ευκαιρίες για όλους. Αποκλειστική μου έγνοια είναι το συνολικό συμφέρον και η προκοπή του τόπου μας. Στόχος μου είναι να κερδίσουμε την ποιότητα της ζωής που μας αξίζει σε αυτόν τον τόπο, για το μέλλον που αξίζει σε εμάς και τα παιδιά μας που μεγαλώνουν στον όμορφο Δήμο μας».

Πάμε να τον γνωρίσουμε καλύτερα

Γεννήθηκε στην Αλεξανδρούπολη το 1980 και διαμένει μόνιμα στο Αετοχώρι Αλεξανδρούπολης. Είναι το πέμπτο παιδί του Κωνσταντίνου και της Χριστίνας Ασπιώτη.

Εργάζεται στον τομέα των πωλήσεων και Δημοσίων Σχέσεων της οικογενειακής επιχείρησης που δραστηριοποιείται από τη δεκαετία του 1960 στην κατασκευή κουφωμάτων.

Για περισσότερα από 20 χρόνια, με την ιδιότητα του Επιστημονικού Συνεργάτη, έχει εργαστεί σε κορυφαίες εταιρείες του κλάδου της φαρμακοβιομηχανίας στην Ελλάδα και το εξωτερικό, έχοντας διατελέσει σε θέσεις ευθύνης, όπως αυτές του υπεύθυνου προμηθειών, του υπεύθυνου έρευνας και γεωγραφικής ανάπτυξης των εταιρειών και του υπεύθυνου δημοσίων σχέσεων και Οικονομικών.

Αντιλαμβανόμενος τις αλλαγές στον εργασιακό στίβο και τις νέες οικονομικές συνθήκες, εμπλουτίζει τις γνώσεις του σπουδάζοντας στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο – Δημόσια Διοίκηση.

Από το 2015 μέχρι σήμερα είναι πρόεδρος του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Ν. Έβρου, εκπροσωπώντας τους εργαζόμενους του Έβρου στις επιτροπές του Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας, του ΟΑΕΔ, της Επιτροπής Διαβούλευσης του Δήμου Αλεξανδρούπολης.

Επίσης, από το 2015, είναι αντιπρόεδρος του Δ.Σ. στην Αναπτυξιακή Εταιρεία Έβρου Α.Ε.

Από το 2020, μέλος του Δ.Σ. του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης και, από το 2017, Γενικός Γραμματέας του Κέντρου Πρόληψης των Εξαρτήσεων & Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Π.Ε. Έβρου.

Διετέλεσε, μεταξύ 2017-2020, πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Υπαλλήλων Φαρμακευτικών Εργασιών Συναφών Επαγγελμάτων και Κλάδων.

Από το 2019 έως το 2022 ήταν Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων της ομάδας ποδοσφαίρου FC Alexandroupoli στη Γ’ Εθνική κατηγορία του Ελληνικού Πρωταθλήματος.

Το 2019 συμμετείχε για πρώτη φορά στις Αυτοδιοικητικές Εκλογές Β’ βαθμού (Περιφέρεια ΑΜ-Θ), ως υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Π.Ε. Έβρου.

Από το 2015 έως το 2018 διετέλεσε Γενικός Γραμματέας του ΙΝΕ Ξάνθης, Περιφερειακού Ινστιτούτου Εργασίας και το διάστημα 2012-2018, πρόεδρος του Σωματείου Ιατρικών Επισκεπτών Θράκης.

Είναι παντρεμένος με την Ισμήνη Τσομπάνογλου και είναι πατέρας δύο παιδιών, του Κωνσταντίνου και του Χρήστου.