ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ
Αστυνομικό Δελτίο της 13ης Δεκεμβρίου 2021
Συνελήφθησαν 3 διακινητές οι οποίοι μετέφεραν παράνομα από την Τουρκία στην Ελλάδα, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, μη νόμιμους μετανάστες.
Συνελήφθησαν σήμερα (13-12-2021) το πρωί, σε παρέβριες περιοχές του Έβρου, από αστυνομικούς της Ειδικής Επιχειρησιακής Ομάδας Επέμβασης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ορεστιάδας με τη συνδρομή αστυνομικών του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Διδυμοτείχου τρεις (3) αλλοδαποί διακινητές, οι οποίοι μετέφεραν παράνομα από την Τουρκία στην Ελλάδα, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, μη νόμιμους μετανάστες.
Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση, στην παρέβρια περιοχή Ισαακίου, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τους δύο διακινητές, διότι τους εντόπισαν να μεταφέρουν παράνομα από την Τουρκία στην Ελλάδα, διασχίζοντας τον ποταμό Έβρο με πλαστική βάρκα, τρεις (3) μη νόμιμους μετανάστες.
Σημειώνεται ότι ο ένας από τους δράστες – διακινητές αντιστάθηκε κατά τη σύλληψή του.
Στη δεύτερη περίπτωση, στην παρέβρια περιοχή Διδυμοτείχου, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον τρίτο διακινητή, διότι τον εντόπισαν να μεταφέρει παράνομα από την Τουρκία στην Ελλάδα, διασχίζοντας τον ποταμό Έβρο με πλαστική βάρκα, δύο (2) μη νόμιμους μετανάστες.
Με τη σύλληψη των δύο διακινητών απετράπη η παράνομη είσοδος στο ελληνικό έδαφος σε άλλα είκοσι (20) περίπου άτομα, τα οποία ανέμεναν στο τούρκικο έδαφος προκειμένου να περαιωθούν με τη βάρκα.
Κατασχέθηκαν δύο (2) πλαστικές βάρκες.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ορεστιάδας, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Διδυμοτείχου.
- Το Γυμνάσιο Μεταξάδων για δεύτερη χρονιά Σχολείο-Πρέσβης του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου
(01-10-2025) - Σκληρές δηλώσεις του Πάρη Παπαδάκη, για "κομπλεξικούς και πονηρούληδες" (video)
(01-10-2025) - ΑΜΘ: Ξεκίνησε η εναέρια ρίψη δολωμάτων για τον εμβολιασμό κατά της λύσσας
(01-10-2025) - Διαμαρτύρονται οι Αστυνομικοί της Αλεξανδρούπολης για την απόσπαση δύο γιατρών
(01-10-2025) - Νέο αίτημα για Ειδική Οικονομική Ζώνη στο Τρίγωνο Έβρου
(01-10-2025)
EN
TR






