Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

στυνομικό δελτίο

Αστυνομικό Δελτίο της 13ης Ιουνίου 2021

13-06-2021

Σύλληψη ημεδαπού για κλοπή

Συνελήφθη την 12-6-2021 το μεσημέρι στην Αλεξανδρούπολη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης ημεδαπός, διότι όπως προέκυψε, βραδινές ώρες της 11-6-2021, διέρρηξε οικία στην Αλεξανδρούπολη και αφαίρεσε από το εσωτερικό της 300 ευρώ και διάφορα χρυσαφικά.

Συνελήφθη αλλοδαπός διακινητής ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας μη νόμιμους μετανάστες

Συνελήφθη χθες (12-6-2021) το πρωί, στα ΚΤΕΛ Διδυμοτείχου, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Διδυμοτείχου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ορεστιάδας ένας αλλοδαπός, ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας τρείς (3) μη νόμιμους μετανάστες.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον δράστη, διότι προμήθευσε τους τρεις μη νόμιμους μετανάστες με τρία εισιτήρια του ΚΤΕΛ που είχαν προορισμό τη Θεσσαλονίκη και τρία πλαστά δελτία αιτούντος διεθνή προστασία, προωθώντας τους με αυτόν τον τρόπο παράνομα στην ενδοχώρα.

Συνολικά κατασχέθηκαν τέσσερα (4) εισιτήρια, τρία (3) πλαστά δελτία αιτούντος διεθνή προστασία, το χρηματικό ποσό των 100 ευρώ και κινητά τηλέφωνα.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ορεστιάδας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Διδυμοτείχου.