Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
Big Barrel

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

στυνομικό δελτίο

Αστυνομικό Δέλτιο της 15ης Νοεμβρίου 2023

15-11-2023

Εξιχνιάστηκαν δύο κλοπές από καταστήματα στην πόλη της Αλεξανδρούπολης

Συνελήφθησαν τρείς αλλοδαποί σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένη κλοπή

Εξιχνιάστηκαν από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης δύο περιπτώσεις κλοπών από καταστήματα που διαπράχθηκαν χθες (14-11-2023) το πρωί στην πόλη της Αλεξανδρούπολης.

Συνελήφθησαν το μεσημέρι της ίδιας ημέρας, στην Εγνατία οδό Αλεξανδρούπολης - Κομοτηνής από τους ανωτέρω αστυνομικούς σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής τρεις αλλοδαποί, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένη κλοπή.

Ειδικότερα, έπειτα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων από τους αστυνομικούς προέκυψε ότι το πρωί της ίδιας ημέρας, οι δράστες ενεργώντας από κοινού μετέβησαν με Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο από την Θεσσαλονίκη στην πόλη της Αλεξανδρούπολης και εισήλθαν σε δύο καταστήματα αφαιρώντας από το εσωτερικό τους πλήθος προϊόντων και τροφίμων, με σκοπό την μεταπώληση τους έναντι χρηματικού ποσού σε περιοχές της Θεσσαλονίκης.

CRUSTA

Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο εσωτερικό του οχήματος βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα αφαιρεθέντα προϊόντα και τρόφιμα, προκειμένου να αποδοθούν στους δικαιούχους τους.
Επιπλέον κατασχέθηκε το ανωτέρω Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο ως μέσο τέλεσης αξιόποινων πράξεων, ενώ όπως διαπιστώθηκε οι δύο εκ των ανωτέρω δραστών έχουν απασχολήσει τις αρχές κατά το παρελθόν για παρόμοια αδικήματα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης.