Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
EMY ΜΟΝΩΣΕΙΣ

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

στυνομικό δελτίο

Αστυνομικό δελτίο της 22ας Μαΐου 2022

22-05-2022

Σύλληψη 2 ημεδαπών για παράβαση του νόμου περί εθνικού τελωνειακού κώδικα.

Συνελήφθησαν την 21-5-2022 το πρωί στην Αλεξανδρούπολη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης, δύο ημεδαποί για παράβαση του νόμου περί εθνικού τελωνειακού κώδικα. Αναλυτικότερα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τους δύο δράστες, διότι εντόπισαν τον έναν να κατέχει λαθραία καπνικά προϊόντα τα οποία προμηθεύτηκε από κατάστημα που διατηρεί ο δεύτερος συλληφθείς. Συγκεκριμένα οι αστυνομικοί εντόπισαν και κατέσχεσαν έξι συσκευασίες καπνού, συνολικού βάρους 260 γραμμαρίων και 40 πακέτα τσιγάρων, για τα οποία δεν έχουν καταβληθεί στο δημόσιο οι ανάλογοι φόροι και δασμοί.


Συνελήφθη αλλοδαπός για κλοπές τροχοφόρων, τετελεσμένη και σε απόπειρα, κλοπή από οικία και παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών.

Συνελήφθη την 21-5-2022 το πρωί στο Διδυμότειχο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Διδυμοτείχου, ένας αλλοδαπός, διότι εντοπίσθηκε να οδηγεί όχημα το οποίο είχε αφαιρέσει νωρίτερα από περιοχή του Έβρου. Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε επίσης ότι ο δράστης την 19-5-2022 αφαίρεσε από οικία οικισμού του Έβρου χρηματικό ποσό και επιχείρησε να αφαιρέσει ένα αυτοκίνητο από τον αύλειο χώρο της, χωρίς να ολοκληρώσει την πράξη του. Επιπλέον διαπιστώθηκε ότι ο δράστης στερείται άδειας ικανότητας οδήγησης και είχε εισέλθει και παρέμενε παράνομα στη χώρα.