ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ
Αστυνομικό Δελτίο της 23ης Μαΐου 2025
Συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί κατηγορούμενοι για νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα και πλαστογραφία
Συνελήφθησαν την 21-5-2025 το βράδυ, στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Καστανέων Έβρου από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Ορεστιάδας, δύο αλλοδαποί, κατηγορούμενοι για νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα και πλαστογραφία.
Ειδικότερα, οι δράστες επιβαίνοντες σε Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο μετέβησαν στο ανωτέρω Συνοριακό Σημείο, προκειμένου να πραγματοποιήσουν έξοδο από τη Χώρα.
Κατά τον ενδελεχή έλεγχο που πραγματοποίησαν οι παραπάνω αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι οι πινακίδες κυκλοφορίας του αυτοκινήτου και η άδεια κυκλοφορίας που επέδειξαν οι συλληφθέντες ανήκουν σε άλλο όχημα, ενώ το Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο είναι καταχωρημένο από τις Αρχές της Γερμανίας ως αντικείμενο με σκοπό να χρησιμοποιηθεί ως αποδεικτικό στοιχείο σε ποινική διαδικασία.
Κατασχέθηκαν το παραπάνω όχημα, μία άδεια κυκλοφορίας, ένα ζεύγος πινακίδων κυκλοφορίας και δύο κινητά τηλέφωνα. Την προανάκριση ενήργησε η Υποδιεύθυνση Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Ορεστιάδας.
- Πιθανότητα κινητοποιήσεων από τους εργαζόμενους στην Εγνατία Οδό
(14-02-2025) - Πρόταση για ανακαίνιση και βελτίωση τεσσάρων σχολείων στην Αλεξανδρούπολη
(14-02-2025) - Στο πρόγραμμα "Εικονική Επιχείρηση" συμμετέχει ομάδα του Πρότυπου ΕΠΑΛ Αλεξανδρούπολης
(14-02-2025) - Διαμαρτυρία στο Δήμο Ορεστιάδας, για μετακινήσεις υπαλλήλων
(14-02-2025) - Διαμαρτύρονται οι πρατηριούχοι καυσίμων, για την κατάσταση στα σύνορα με τη Βουλγαρία
(14-02-2025)
EN
TR







