Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

στυνομικό δελτίο

Αστυνομικό Δελτίο της 24ης Ιουνίου 2021

24-06-2021

Συνελήφθησαν 2 αλλοδαποί διακινητές οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας μη νόμιμους μετανάστες.

Συνελήφθησαν χθες (23-6-2021) το πρωί, σε αγροτική περιοχή της Ορεστιάδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Ορεστιάδας δύο (2) αλλοδαποί διακινητές, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας μη νόμιμους μετανάστες.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί εντόπισαν του δράστες να καθοδηγούν πεζή στο εσωτερικό της χώρας επτά (7) μη νόμιμους μετανάστες, τους οποίους προηγουμένως είχαν περαιώσει από την Τουρκία στην Ελλάδα, διασχίζοντας με βάρκα τον ποταμό Έβρο.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ορεστιάδας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Ορεστιάδας.

Συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί κατηγορούμενοι για παράβαση των νόμων περί ναρκωτικών και περί όπλων κατά περίπτωση.

Συνελήφθησαν την 23-6-2021 το μεσημέρι, στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κήπων, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου Κήπων και τη συνδρομή τελωνειακών υπαλλήλων δύο αλλοδαποί, ένας άνδρας και μία γυναίκα, κατηγορούμενοι για παράβαση των νόμων περί ναρκωτικών και περί όπλων κατά περίπτωση.

Ειδικότερα, οι δράστες επιβαίνοντες σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο μετέβησαν στο Συνοριακό Σημείο προκειμένου να πραγματοποιήσουν έξοδο από τη χώρα, όπου κατά τον έλεγχο που διενεργήθηκε με τη συνδρομή του αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών “Laika”, βρέθηκαν κρυμμένα στο εσωτερικό του οχήματος, καθώς και την κατοχή τους μία (1) νάιλον συσκευασία με κατεργασμένη κάνναβη (σοκολάτα), βάρους 39 γραμμαρίων, ένα (1) σπρέι πιπεριού και ένα (1) μαχαίρι.

Κατασχέθηκαν η παραπάνω ποσότητα κάνναβης, το σπρέι πιπεριού και το μαχαίρι.