Σήμερα είναι: Σάββατο, 7 Δεκεμβρίου 2019
greek english turkish
ΙΚΤΕΟ KOYKORAVAS AL FARO

Αστυνομικό δελτίο

Αστυνομικό δελτίο

Αστυνομικό Δελτίο της 27ης Μαΐου 2019

27-05-2019

Συνελήφθη 34χρονη αλλοδαπή η οποία κατηγορείται για κατοχή πλαστού ταξιδιωτικού εγγράφου και υφαρπαγή ψευδούς βεβαίωσης, ενώ σε βάρος της εκκρεμούσε Ένταλμα Σύλληψης

Συνελήφθη χθες (26-5-2019) το μεσημέρι, στο νομό Έβρου, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φερών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, 34χρονη αλλοδαπή, η οποία κατηγορείται για κατοχή πλαστού ταξιδιωτικού εγγράφου και υφαρπαγή ψευδούς βεβαίωσης, ενώ σε βάρος της εκκρεμούσε Ένταλμα Σύλληψης.

Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν την 34χρονη, διότι την εντόπισαν να κατέχει ένα πλαστό δελτίο ταυτότητας των αρχών της Βουλγαρίας, ενώ όπως διαπιστώθηκε χρησιμοποιώντας το παραπάνω πλαστό έγγραφο προέβη στην έκδοση βεβαίωσης εγγραφής πολίτη κράτους μέλους της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε επίσης ότι σε βάρος της 34χρονης εκκρεμούσε Ένταλμα Σύλληψης, από τις Ελληνικές Δικαστικές Αρχές, για απλή συνέργεια σε προώθηση μη νόμιμων αλλοδαπών στο εσωτερικό της χώρας.

Κατασχέθηκαν τα παραπάνω έγγραφα.

Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Φερών.


Συνελήφθη 33χρονος αλλοδαπός για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας

Συνελήφθη την 26-5-2019 το πρωί, στην Εθνική Οδό Αρδανίου - Ορμενίου, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φερών, 33χρονος αλλοδαπός, διότι εντοπίστηκε να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης.