Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

στυνομικό δελτίο

Αστυνομικό Δελτίο της 29ης Μαρτίου 2022

29-03-2022

Συνελήφθη διακινητής ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας μη νόμιμους μετανάστες

Συνελήφθη σήμερα (29-3-2022) τις πρώτες πρωινές ώρες, στην Εγνατία Οδό Κήπων - Αλεξανδρούπολης, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φερών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, ένας αλλοδαπός, ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας μη νόμιμους μετανάστες.

Αναλυτικότερα, στο πλαίσιο οργανωμένης επιχείρησης οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον δράστη, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί Ι.Χ. λεωφορείο και να μεταφέρει παράνομα στην ενδοχώρα είκοσι (20) μη νόμιμους μετανάστες.

Κατασχέθηκε το παραπάνω όχημα.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Φερών Αλεξανδρούπολης.

 

Σύλληψη αλλοδαπού για αποδοχή – διάθεση προϊόντων εγκλήματος, πλαστογραφία πιστοποιητικών, επικίνδυνη οδήγηση και παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας

Συνελήφθη την 28-3-2022 τις πρώτές πρωινές ώρες σε οικισμό του Έβρου από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Τυχερού, ένας αλλοδαπός, διότι εντοπίσθηκε να οδηγεί επικίνδυνα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης, με αποτέλεσμα το όχημα να εκτραπεί τις πορείας του και να ακινητοποιηθεί κατόπιν πρόσκρουσης σε πεζοδρόμιο.


Σημειώνεται ότι όπως προέκυψε για το όχημα είχε δηλωθεί κλοπή την 21-3-2022 σε αστυνομική υπηρεσία της Αττικής ενώ οι πινακίδες που έφερε ήταν πλαστές.

Κατασχεθήκαν ένα ζεύγος πλαστών πινακίδων και το αφαιρεθέν όχημα, προκειμένου να αποδοθεί στον ιδιοκτήτη του.