Σήμερα είναι: Τρίτη, 24 Νοεμβρίου 2020
greek english turkish
ALL4U ΚΡΟΝΟΣ JOY

Κάτι τρέχει στον Έβρο

Αυξημένες οι κρατήσεις στα ξενοδοχεία της Αλεξανδρούπολης

Αυξημένες οι κρατήσεις στα ξενοδοχεία της Αλεξανδρούπολης

31-12-2016

Σε υψηλά επίπεδα φαίνεται πως κινείται η πληρότητα των ξενοδοχειακών μονάδων κατά τη φετινή περίοδο σε προορισμούς που κατεξοχήν θεωρούνται δημοφιλείς κατά την περίοδο των εορτών. Φαίνεται όμως ότι αυτή η εικόνα επικρατεί και για την περιοχή μας , μιας και αυξήθηκαν οι κρατήσεις τα Χριστούγεννα αλλά προμηνύονται θετικά μηνύματα και για την Πρωτοχρονιά.

Εμείς επικοινωνήσαμε με τον Πρόεδρο του Συνδέσμου Ξενοδόχων Θράκης κ. Κωνσταντίνο Χαντζηκωνσταντίνου ο οποίος μας ανέφερε τα εξής:

«Τα Χριστούγεννα κατά τη φετινή χρονιά συνέπεσαν Σαββατοκύριακο και είχε ικανοποιητική προσέλευση στις ξενοδοχειακές μονάδες και από πλευρά Τουρκίας αλλά φέτος είδαμε ότι αυξήθηκαν οι κρατήσεις και από την ελληνική αγορά.

Όσον αφορά και την Πρωτοχρονιά η εικόνα θα είναι ακόμη καλύτερη, καθώς λόγω του Σαββατοκύριακου πιστεύω πως ειδικά για την Αλεξανδρούπολη θα έχουμε αύξηση των κρατήσεων και της κίνησης .

Αυτό που παρατηρούμε κατά τη φετινή χρονιά είναι πως αυξήθηκαν οι Έλληνες σε σχέση με πέρυσι. Επισκέπτονται την περιοχή μας και αρκετοί άνθρωποι από διάφορα μέρη της χώρας».

Σ.Χ.