Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
ΔΕΡΕΜΠΕΗΣ

Κάτι τρέχει στον Έβρο

Αύξηση στη κίνηση του αερολιμένα "Δημόκριτος".

Αύξηση στη κίνηση του αερολιμένα "Δημόκριτος".

12-11-2015

Μεγάλη αύξηση στη κίνηση παρατηρήθηκε σε όλα τα αεροδρόμια της Ελλάδας, που ξεπέρασε ακόμα και το 10% σε σχέση με την ήδη μεγάλη περσινή κίνηση, το πρώτο δεκάμηνο το 2015.

Ανοδική ήταν η κίνηση και στο αεροδρόμιο της Αλεξανδρούπολης σύμφωνα με τον αερολιμενάρχη Στέλιο Ζαντανίδη, καθώς όπως είπε στη κάμερα του Δέλτα TV, αυξήθηκε η προσφορά εισιτηρίων χαμηλού κόστους σε συγκεκριμένες πτήσεις. Παρολαυτά, ο αριθμός επιβατών από πτήσεις εξωτερικού είναι ο ιστορικά δεύτερος μεγαλύτερος για το αεροδρόμιο μας, οπότε ο κ. Ζαντανίδης περιέγραψε τη φετινή χρονιά ως πετυχημένη, αν και ο Έβρος δεν είδε τόσο μεγάλη αύξηση όσο οι παραδοσιακά τουριστικές περιοχές της Ελλάδας. Ευελπιστούμε βέβαια οι συνεχείς δράσεις που πραγματοποιεί η Περιφέρεια ΑΜ-Θ, αλλά και η Κυβέρνηση, σε ότι αφορά την αύξηση της τουριστικής κίνησης στο Νομό να το αλλάξουν αυτό σύντομα.

Σήμερα ανήμερα της απεργίας δεν πραγματοποιούνται πτήσεις και οι επιβάτες πρέπει να ενημερώνονται από τις εταιρίες, οι οποίες έχουν υποχρέωση να ενημερώνουν εγκαίρως αλλά και να αντικαθιστούν το εισιτήριο εντελώς δωρεάν.