Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ

Κάτι τρέχει στον Έβρο

Β.Κουρμπανιάν: "Πλέον ζητάμε και τα ψίχουλα για να επιβιώσει το λιανεμπόριο"

Β.Κουρμπανιάν: "Πλέον ζητάμε και τα ψίχουλα για να επιβιώσει το λιανεμπόριο"

11-01-2021

Οι δύσκολες μέρες συνεχίζονται για τους επιχειρηματίες του κλάδου του λιανεμπορίου εφόσον έχει δοθεί νέα παράταση στο lockdown έως τουλάχιστον τις 18 Ιανουαρίου. Σήμερα κάνουν πρεμιέρα οι χειμερινές εκτπώσεις με κλειστά τα καταστήματα και χωρίς την μέθοδο "click away", γεγονός που οδηγεί σε "μαρασμό" τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις τόσο στον Έβρου όσο και σε όλη την Ελλάδα.

Η Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αλεξανδρούπολης, Βίβιαν Κουρμπανιάν, σήμερα το πρωί σε συνέντευξη που έδωσε μέσω της φωνής της έγινε κατανοητό πως είναι αγανακτισμένη τόσο η ίδια όσο και όλοι οι επαγγελματίες του λιανεμπορίου καθώς με το πέρασμα των εορτών ανέμεναν νέες αλλαγές και πιο θετικές από τις τωρινές. Ωστόσο η έναρξη των εκπτώσεων αποτελεί για τους ίδιους ένα ακόμη δυνατό "χτύπημα", εφόσον δεν είναι δυνατόν να δουλέψουν τα καταστήματα τους, παρά μόνο όσοι διαθέτουν e-shop.

Η ίδια τόνισε πως "δεν εφαρμόζονται τα μέτρα στην Αλεξανδρούπολη όπως στις άλλες μεγάλες πόλεις". Χαρακτηριστικά είπε πως "είμαι υπέρ των αυστηρών μέτρων, διότι το λιανεμπόριο μένει κλειστό χωρίς το ίδιο να μεταφέρει ιούς, ας μας ανοίξουν τουλάχιστον με την μέθοδο "click away" ακόμη και αυτά τα ψίχουλα είναι κάτι για εμάς πλέον"!