Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
EMY ΜΟΝΩΣΕΙΣ

Αθλητικά Νέα

Badminton: Στην Αλεξανδρούπολη το Πρωτάθλημα Α2 Εθνικής Κατηγορίας - 3η θέση για τον Εθνικό

Badminton: Στην Αλεξανδρούπολη το Πρωτάθλημα Α2 Εθνικής Κατηγορίας - 3η θέση για τον Εθνικό

30-11-2022

To Σάββατο 26 Νοεμβρίου η Ομοσπονδία Αντιπτέρισης ΕΟΦΣΑ σε συνδιοργάνωση με τον ΜΓΣ ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ και τον Δήμο Αλεξανδρούπολης διογάνωσαν το Πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής Κατηγορίας.

Συμμετείχαν 5 ομάδες και η τελική κατάταξη των ομάδων είναι η εξής:

  • 1η Θέση Δημοκρίτειο Κομοτηνής
  • 2η Θέση Θερμαίος Θεσσαλονίκης
  • 3η Θέση ΜΓΣ ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ
  • 4η Θέση Αρίωνας Ξάνθης
  • 5η Θέση Αίνος Κεφαλονιάς

Πιο συγκεκριμένα, οι 2 πρώτες ομάδες πέτυχαν την άνοδό τους στην Α1 Εθνική Κατηγορία δίνοντας ωραίους αγώνες και θέτοντας τις βάσεις για μια καλή αγωνιστική συνέχεια.

Φυσικά συγχαρητήρια αξίζουν και σε όλες τις ομάδες που συμμετείχαν και τιμήσαν με τη συμμετοχή τους τη διοργάνωση και έδωσαν τους αγώνες τους με παλμό και με πάθος.

Συγχαρητήρια ακόμα στους αθλητές του Εθνικού, που έδωσαν τις μάχες τους και μας έκαναν για μία ακόμα φορά υπερήφανους δίνοντας τα καλύτερα δείγματα για το μέλλον!

Οι αθλητές που συνέθεταν την ομάδα ήταν οι: Πουτόκα Ρούλα, Ανδρέου Νόννα, Τσατσάκη Κωνσταντίνα, Γιαντσελίδη Κωνσταντία, Κολομπρατσίδη Χρήστο, Βραχιώλια Αλέξανδρο, Βραχιώλια Δημήτριο, Καραθανάση Κομνηνό.

Αξίζουν να σημειωθούν, ιδιαίτερες ευχαριστιίρε στην Πουτόκα Ρούλα, η οποία από το 2014 είναι ο πυλώνας της ομάδας με τον δυναμισμό της, την αγωνιστικότητά της, το ήθος της, την αξιοπρέπειά της ενέπνευσε και έδωσε όραμα, στόχους και φτερά στους νεότερους αθλητές του Εθνικού, οι οποίοι πάντα ακούν με θρησκευτική ευλάβεια τις συμβουλές της, γνωρίζοντας ότι είναι πάντα δίπλα τους!

Τέλος, θερμά συγχαρητήρια και τους προπονητές Κιλινκαρίδη Σταύρο και Ζαφειρούδη Αθανασία για τα αγωνιστικά αποτελέσματα του Εθνικού.