Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
Big Barrel

Αθλητικά Νέα

Ο αθλητής του Εθνικού Γιάννης Βραχιώλιας
Ο αθλητής του Εθνικού Γιάννης Βραχιώλιας

Badminton: Χρυσό & ασημένιο μετάλλιο για τον αθλητή του Εθνικού Βραχιώλια Γιάννη

18-12-2023

Ο αθλητής του Εθνικού της Αντιπτέρισης, Βραχιώλιας Γιάννης μετά την κλήση του στην Εθνική Ομάδα και τη συμμετοχή του στο Βαλκανικό της Βουλγαρίας, αγωνίστηκε στο Διεθνές της Κύπρου κατηγορία Κ15 από τις 13/12 μέχρι 16/12.

Ο αθλητής κατάφερε να φτάσει σε δύο τελικούς της διοργάνωσης στο Μεικτό με την αθλήτρια 'Αννα Χοτζούδη και στο Διπλό Aνδρών με τον Ζήση Πέγιο.

Στο Μεικτό σε έναν συγκλονιστικό αγώνα μεταξύ των 4 αθλητών της Εθνικής Ελλάδος έχασε στην παράταση στο 3ο σετ με 24-22, ενώ στο Διπλό Ανδρών κερδίσανε το Διπλό των Πολωνών με 21-18, 21-17.

CRUSTA

"Ευχόμαστε στον αθλητή μας να συνεχίσει να διαπρέπει. Όλη η ομάδα είναι μαζί του. Παράλληλα, προσδοκούμε σε διακρίσεις αθλητών της ομάδας μας και σε άλλες ηλικιακές κατηγορίες!

Συγχαρητήρια στην ψυχή της ομάδας τον Τεχνικό Σταύρο Κιλινκαρίδη και φυσικά σε όλους τους αθλητές της ομάδας που στηρίζουν τον αγώνα των συναθλητών τους. Ευχαριστούμε την Κυπριακή Ομοσπονδία για την άρτια διοργάνωση και για τη φιλοξενία των αθλητών της Εθνικής μας Ομάδας!" αναφέρει η ανακοίνωση της ομάδας.