Κάτι τρέχει στον Έβρο
Βλάβη σε βουλγαρική θαλαμηγό στα ανοιχτά της Αλεξανδρούπολης
Το περιστατικό συνέβη το απόγευμα του Σαββάτου στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ Αλεξανδρούπολης και Σαμοθράκης (5,5 ναυτικά μίλια νότια της Αλεξανδρούπολης), όταν θαλαμηγός με επιβάτες τρεις Βούλγαρους, έπαθε μηχανική βλάβη και ζητήθηκε βοήθεια από το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης.
Αμέσως τέθηκε σε εφαρμογή το τοπικό σχέδιο έκτακτης ανάγκης και μετέβη περιπολικό σκάφος του Λιμενικού για παροχή βοήθειας.
Τελικά, η βουλγαρική θαλαμηγός έφτασε με ασφάλεια στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης με τη συνοδεία του Λιμενικού. Και οι τρεις επιβαίνοντες διαπιστώθηκε οτι ήταν καλά στην υγεία του και δεν αντιμετώπισαν κάποιο πρόβλημα.
Από το περιστατικό δεν σημειώθηκε θαλάσσια ρύπανση και το Λιμεναρχείο Αλεξανδρούπολης απαγόρευσε τον απόπλου του σκάφους, μέχρι να αποκατασταθεί πλήρως η βλάβη και να εκδοθεί πιστοποιητικό αξιοπλοΐας.
- Ασημένιο μετάλλιο για αθλητή του "Κότινου" στους Ευρωπαϊκούς Αγώνες Νέων με Αναπηρία
(28-09-2025) - Συνεχίζονται οι παρεμβάσεις "μεταμόρφωσης" της οδού Κονδύλη στην Αλεξανδρούπολη
(28-09-2025) - Παρουσία του Υπουργού Δικαιοσύνης οι εορτασμοί για τον Άγιο Διονύσιο και τα 40 χρόνια του Πρωτοδικείου Ορεστιάδας
(28-09-2025) - Καθαρίστηκαν οι ακτές της Σαμοθράκης από εθελοντές και την iSea
(28-09-2025) - Ο Γιάννης Βασιλειάδης στο World TEC Cup της Βαρκελώνης
(28-09-2025)
EN
TR







