- Με μεγάλη συμμετοχή η φιλανθρωπική βραδιά των Daughters of Penelope για το Friendship Camp
(28-06-2026) - Τα 2α γενέθλιά του γιόρτασε το ΝΟΑ cafe bar στο Λιμάνι της Αλεξανδρούπολης
(12-06-2026) - Λαμπερά εγκαίνια στην Αλεξανδρούπολη: Πλήθος κόσμου υποδέχτηκε το νέο κατάστημα της «Καλλιτσάρης Δ. & Υιοί ΟΕ»
(12-06-2026)
Κάτι τρέχει στον Έβρο
Βραβεύτηκαν οι πρόσκοποι που βοήθησαν στην κατάσβεση των πυρκαγιών στον Έβρο
Πραγματοποιήθηκε, το Σαββατοκύριακο 9-10 Δεκεμβρίου 2023, στο Διδυμότειχο, το 10ο συνέδριο των προσκόπων της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης.
Στο πλαίσιο του συνεδρίου ο γενικός έφορος κ. Δημητρόπουλος απένειμε επαίνους στα ενήλικα στελέχη που βοήθησαν στις πυρκαγιές του καλοκαιριού στον Έβρο.
Επίσης, τα ενήλικα στελέχη εξέλεξαν νέο περιφερειακό έφορο για την περίοδο 2023-2026 τον Χαράλαμπο Νασσόπουλο, ύστερα από άψογη εκλογική διαδικασία, που διενεργήθηκε παρουσία του γενικού εφόρου των Ελλήνων Προσκόπων, ο οποίος είχε την ευθύνη των αρχαιρεσιών.
Το συνέδριο τίμησαν με την παρουσία τους: ο δήμαρχος Διδυμοτείχου, Ρωμύλος Χατζηγιάννογλου με τον οποίο ο κ. Δημητρόπουλος συνυπέγραψαν το συμφωνητικό παραχώρησης του κτηρίου του νέου Συστήματος Προσκόπων Διδυμοτείχου, που άρχισε την λειτουργία του φέτος, μετά από 30 έτη.
Ο περιφερειακός έφορος ευχαρίστησε τον δήμαρχο και την αντιδήμαρχο κα Στέλλα Θεοδοσίου για όλες τις ενέργειες τους, για την στέγαση των Προσκόπων και τους έδωσε αναμνηστικά δώρα.
- Ποιοι ήταν οι 12 Απόστολοι και πως πέθαναν;
(30-06-2025) - Προτάσεις για την κοινωνική ένταξη των μουσουλμάνων στον Δήμο Διδυμοτείχου
(30-06-2025) - Καλοκαιρινή εκστρατεία ανάγνωσης και δημιουργικότητας στο Σουφλί
(30-06-2025) - Συνεχίζονται τα έργα ανάπλασης στην παραλιακή λεωφόρο της Αλεξανδρούπολης
(30-06-2025) - Βρόμα και δυσωδία στο Τελωνείο των Κήπων (video)
(30-06-2025)
EN
TR







