Σήμερα είναι: Σάββατο, 7 Δεκεμβρίου 2019
greek english turkish
BABY SHOP KOYKORAVAS AL FARO

Κάτι τρέχει στον Έβρο

Bραβεύτηκε η Χειρουργική Κλινική του Νοσοκομείου Διδυμοτείχου

Bραβεύτηκε η Χειρουργική Κλινική του Νοσοκομείου Διδυμοτείχου

16-06-2018

Bραβεύτηκε η Χειρουργική Κλινική του Νοσοκομείου Διδυμοτείχου, από το Επιμελητήριο Έβρου και τον Σύλλογο Επαγγελματιών, Εμπόρων & Βιοτεχνών Διδυμοτείχου & Περιφερείας.

Οι  βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στον Έβρο με αφορμή την βράβευση του νοσοκομείου συγχαίρουν με δημόσια επιστολή τους το προσωπικό της κλινικής.

Η επιστολή αναφέρει:

Αξιότιμοι κύριοι, αξιότιμες κυρίες,

με την επιστολή αυτή θα θέλαμε να σας συγχαρούμε για την πρωτοβουλία σας να βραβεύσετε την χειρουργική κλινική του Νοσοκομείου Διδυμοτείχου για την προσφορά της στην Δημόσια Υγεία του τόπου μας.

Είναι σε όλους γνωστή η υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών υγείας της βραβευμένης πλέον χειρουργικής κλινικής, όπου σε συνδυασμό με την άρτια επιστημονική κατάρτιση και την αυταπάρνηση όλου του προσωπικού της, έχει καταφέρει να διασφαλίσει την εμπιστοσύνη των πολιτών, ντόπιων και μη, στις δημόσιες υπηρεσίες υγείας και να αποτελεί λαμπρό παράδειγμα προς μίμηση για όλη την Ελληνική επικράτεια.

Ως Βουλευτές Έβρου, οφείλουμε με την σειρά μας να συγχαρούμε ολόψυχα τον Διευθυντή και τους χειρούργους ιατρούς της κλινικής αλλά και ολόκληρη αυτήν την “καλοκουρδισμένη μηχανή” αποτελούμενη από τους αναισθησιολόγους, την αιμοδοσία, τα εργαστήρια, το νοσηλευτικό και το λοιπό προσωπικό που συνδράμουν και επικουρούν το μεγάλο έργο της χειρουργικής κλινικής του ακριτικού μας Νοσοκομείου.

Παρά το ότι λόγω κοινοβουλευτικών υποχρεώσεων στην Αθήνα δεν μπορέσαμε να παρευρεθούμε στην τελετή βράβευσης, η σκέψη όλων μας είναι κοντά σας καθώς και η μεγάλη μας χαρά για την αναγνώριση του έργου της κλινικής από τους συμπολίτες μας.

Να είστε βέβαιοι ότι ως Βουλευτές του νομού, είμαστε αρωγοί και συμπαραστάτες σε όλες τις δράσεις και τις πρωτοβουλίες που αποσκοπούν στην ανιδιοτελή εξυπηρέτηση και φροντίδα του πολίτη, πόσο δε σε αυτές που αφορούν το ύψιστο αγαθό της Υγείας του.

Θερμά συγχαρητήρια σε όλους.

Με εκτίμηση,

Οι Βουλευτές Έβρου του ΣΥΡΙΖΑ

ΚΑΪΣΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΓΚΑΡΑ ΝΑΤΑΣΑ
ΡΙΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ