Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
EMY ΜΟΝΩΣΕΙΣ
πρεπει να δειτε
Αθανάσιος Γ. Καΐσας
Αθανάσιος Γ. Καΐσας
Φωτοβολταϊκά συστήματα
Εθνικής Αντιστάσεως 64

Ποτοποιία – Οινοποιία Θράκης
Ποτοποιία – Οινοποιία Θράκης
...ποτοποιούμε από το 1893

Φάρος
Φάρος
Ραδιοταξί - Ειδικά οχήματα
Μακράς Γέφυρας 2

Καλονιάτης Μ. Ιωάννης
Καλονιάτης Μ. Ιωάννης
Κατασκευή & Τοποθέτηση κουφωμάτων
Απαλός

Bio clean - Δαρμής Θ.
Bio clean - Δαρμής Θ.
Βιοκαθαρισμοί - Βαφές οχημάτων
3ο χλμ Αλεξ/πολης - Αμφιτρίτης
Καταχωρήστε την επιχείρησή σας
νεες καταχωρησεις
Ξυλοτεχνική
Ξυλοτεχνική
Κουζίνα - Ντουλάπα - Πόρτα - Ειδικές κατασκευές
Voll Haus

Sauare
Sauare
Café bar
Πλατεία Παλαγίας

Thermocarbon
Thermocarbon
Κάρβουνα - Πέλλετ
Λ. Δημοκρατίας 104

Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά

Elpro S.A - Παπαχρήστου Ιωάννης (Ηλεκτρολογικό υλικό - Φωτισμός)

Elpro S.A - Παπαχρήστου Ιωάννης - Ηλεκτρολογικό υλικό - Φωτισμός
(Ηλεκτρολογικό υλικό - Φωτισμός)
Πόλη: Αλεξανδρούπολη
Περιοχή: Κέντρο
Διεύθυνση: Κων. Παλαιολόγου 26-28
Τηλέφωνο: 2551022888

Σε έναν κόσμο που αλλάζει , που η ενέργεια και η τεχνολογία αποτελούν το κλειδί κάθε προσπάθειας για πρόοδο και ευημερία , εμείς εδώ στην Elpro S.A δημιουργήσαμε μια καθετοποιημένη εμπειρία υπηρεσιών προκειμένου να προσφέρουμε από την αρχή ως το τέλος όλα όσα χρειάζονται για μια ασφαλή ηλεκτρολογική εγκατάσταση.

Αναλύουμε τις ανάγκες και προχωρουμε στην εκπόνηση της απαραίτητης μελέτης με βάση την οποία θα υλοποιήσουμε την κάθε εγκατάσταση. Αναλαμβάνουμε την εγκατάσταση, εφαρμόζοντας τα ισχύοντα πρότυπα, χρησιμοποιώντας υλικά πιστοποιημένα που μπορείτε να επιλέξετε μέσα από μια γκάμα επώνυμων εταιριών.

Προσφέρουμε στο τελικό στάδιο για την ολοκλήρωση της εγκατάστασης μια ολοκληρωμένη γκάμα σε διακοπτικο υλικό, φωτισμό ασφαλείας, θερμοστάτες,  θυροτηλέφωνα, φωτιστικά εσωτερικού και εξωτερικού χώρου σε συνδυασμό φυσικά με λαμπτήρες τεχνολογίας LED.

Πάντα δίπλα σας φυσικά το άριστο service που προσφέρουμε με γνώση και συνέπεια σε όλο το φάσμα των ηλεκτρολογικών και ηλεκτρονικών εγκαταστάσεων.

Στο κατάστημα μας επί της Κ. Παλαιολόγου 28 Αλεξανδρούπολη διαθέτουμε ηλεκτρολογικά υλικά που αφορούν όλη την γκάμα των εγκαταστάσεων όπως πίνακες, αυτόματες ασφάλειες και ρελε διαρροής, ραγοδιακόπτες και αντικεραυνικά, μετρητές ρεύματος και επιτηρητές, λαμπτήρες και ταινίες led, κουτιά, κανάλια, σωλήνες σπιράλ, μπαλαντέζες, πολύπριζα, καλώδια και φις παντός τύπου καλύπτοντας όλες τις ανάγκες του απλού καταναλωτή και του επαγγελματία, φωτιστικά εσωτερικού & εξωτερικού χώρου, διακόπτες, θυροτηλέφωνα, θυροτηλεοράσεις, κάμερες και συστήματα ελέγχου Wi-Fi.

Εμπιστευτείτε την ηλεκτρολογική σας εγκατάσταση σε ανθρώπους που γνωρίζουν καλά τι κάνουν – και το κάνουν εδώ και δεκαετίες. Εμπιστευτείτε την ηλεκτρολογική σας εγκατάσταση στην “Elpro S.A - Παπαχρήστου Ιωάννης”.

Έξυπνο σπίτι και Elpro S.A πάνε μαζί, κάνουμε τα όνειρά σας πραγματικότητα τόσο σε νέα όσο και σε υπάρχουσα εγκατάσταση αλλά και σε ανακαίνιση για ιδιωτική χρήση ή για χρήση Airbnb.

Ρωτήστε μας για:

 • Smart φωτισμός
 • Smart συναγερμοί & συστήματα Ασφαλείας
 • Smart κάμερες
 • Smart ανιχνευτές & αισθητήρες
 • Smart πρίζες
 • Smart θυροτηλεοράσεις
 • Smart ρολά
 • Smart έλεγχος πρόσβασης
 • Smart θερμοστάτες χώρου
 • Κατασκευή πινάκων
 • Ειδικές κατασκευές αυτοματισμού και ελέγχου
 • Κατασκευές τοπικού και απομακρυσμένου αυτοματισμού Wi-Fi

Η Elpro S.A - Παπαχρήστου Ιωάννης πάντα ένα βήμα μπροστά στην τεχνολογία κατασκευάζει και προσφέρει λύσεις προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας για ένα ”έξυπνο" σπίτι το οποίο σας προσφέρει:

 • Ασφάλεια
 • Εξοικονόμηση ενέργειας
 • Άνεση
 • Απομακρυσμένο έλεγχο και ενημέρωση

Ηλεκτρολογικό υλικό - Φωτισμός Ηλεκτρολογικό υλικό - Φωτισμός Ηλεκτρολογικό υλικό - Φωτισμός Ηλεκτρολογικό υλικό - Φωτισμός Ηλεκτρολογικό υλικό - Φωτισμός Ηλεκτρολογικό υλικό - Φωτισμός Ηλεκτρολογικό υλικό - Φωτισμός Ηλεκτρολογικό υλικό - Φωτισμός Ηλεκτρολογικό υλικό - Φωτισμός Ηλεκτρολογικό υλικό - Φωτισμός Ηλεκτρολογικό υλικό - Φωτισμός Ηλεκτρολογικό υλικό - Φωτισμός