Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
VARTAN

Κάτι τρέχει στον Έβρο

Δ.Δαρούσης: "Μεγάλη ανάγκη από ηλεκτρικές & οικιακές συσκευές στον Δήμο Σουφλίου"

Δ.Δαρούσης: "Μεγάλη ανάγκη από ηλεκτρικές & οικιακές συσκευές στον Δήμο Σουφλίου"

19-01-2021

Την προηγούμενη εβδομάδα ξεκίνησε ο "γολγοθάς" για τους συνδημότες μας στις περιοχές του Β.Έβρου, οι οποίοι μετρούσαν τις "πληγές" τους μετά τις εκτεταμένες πλημμύρες που σημειώθηκαν.

Ως απόρροια των έντονων καιρικών φαινομένων καταστράφηκαν ολόκληρα σπίτια, επιχειρήσεις και χάθηκαν πολλές εκτάσεις περιουσιών των κατοίκων στις περιοχές ειδικότερα του Δ.Σουφλίου και του Δ.Διδυμοτείχου.

Ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων του δήμου Σουφλίου, κ.Δημήτρης Δαρούσης, σε συνέντευξη του τόνισε πως "Υπάρχει μεγάλη ανάγκη στον Δήμο Σουφλίου και έχει καταγραφεί σημαντική έλλειψη ηλεκτρικών και οικιακών συσκευών, στρωμάτα αλλά και είδη πρώτης ανάγκης.

Ο ίδιος επισήμανε πως "Τόσο καιρό η πόλη των Σερρών ενίσχυε πολύ δυναμικά τους κατοίκους του Σουφλίου και το ίδιο θα ήθελε να κάνει και ολόκληρος Έβρος για αυτούς τους πολίτες".

Να υπεθυμίσουμε πως ο Δήμος Σουφλίου έχει ήδη κηρυχθεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης λόγω των πλημμύρων και χρειάζεται όλοι να βοηθήσουμε σε αυτήν δύσκολη κατάσταση που έχουν βρεθεί οι συνάνθρωποί μας.

Παρακαλούνται οι πολίτες να συνδράμουν στην προσπάθεια αυτή.