Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
Big Barrel

Κάτι τρέχει στον Έβρο

Debate e-evros.gr 2019 LIVE: Δείτε, ρωτήστε, αποφασίστε!

Debate e-evros.gr 2019 LIVE: Δείτε, ρωτήστε, αποφασίστε!

15-04-2019

Το e-evros.gr σας προσκαλεί στο πρώτο online live Debate της Αλεξανδρούπολης!

Για πρώτη φορά οι πολίτες της Αλεξανδρούπολης θα έχουν τη δυνατότητα να ακούσουν, να κρίνουν και να συνομιλήσουν με όλους τους υποψήφιους Δημάρχους online.

Το Debate 2019 διοργανώνεται από το e-evros.gr όπου φυσικά έχουν προσκληθεί και οι 6 μέχρι στιγμής υποψήφιοι δήμαρχοι, οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να αναπτύξουν τους βασικούς άξονες του προγράμματός τους σε ζωντανή μετάδοση.

Ο Βαγγέλης Λαμπάκης, ο Σάββας Δευτεραίος, ο Παύλος Μιχαηλίδης, ο Γιάννης Ζαμπούκης, ο Δημήτρης Λαζόπουλος και ο Βαγγέλης Μυτιληνός κλήθηκαν να δώσουν το παρών στην αίθουσα «Δημόκριτος» του Ramada Plaza Thraki την Τετάρτη 17 Απριλίου στις 19:30.

Στο επίκεντρο της εκπομπής θα βρεθούν όμως οι φίλοι του e-evros.gr, όλοι εσείς, που θα έχετε το δικό σας λόγο στη μετάδοση.

Πριν από 4 χρόνια είχαμε δημοσιεύσει ζωντανές εκπομπές μέσω του YouTube όπου όμως οι υποψήφιοι δήμαρχοι ήταν καλεσμένοι ένας ένας στην κάμερά μας. Φέτος όμως σκοπεύουμε να πάμε ένα βήμα παραπέρα και να δημιουργήσουμε ένα τηλεοπτικό στούντιο... online!

Η εκπομπή θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω Facebook (αλλά μετά τις 7μιση θα "τρέχει" και στο site) και καθ’ όλη τη διάρκειά της θα μπορείτε να υποβάλλετε τα δικά σας ερωτήματα στους υποψηφίους Δημάρχους ή να τα έχετε αποστείλει νωρίτερα.

Θα είναι χωρισμένη σε 4 ενότητες, ενώ για τις απαντήσεις θα υπάρχει συγκεκριμένος χρόνος.

• 1η ενότητα: Βασικοί άξονες προγράμματος παρατάξεων

• 2η ενότητα: Ερωτήσεις γενικού ενδιαφέροντος - ενημερωτικές για κάθε υποψήφιο ξεχωριστά

• 3η ενότητα: Ερωτήσεις από το κοινό μέσω των social media στην σελίδα του e-evros.gr στο Facebook (μήνυμα ή σχόλιο) και στο Τwitter με hastag #debateaxd ή #eevrosgr ή στο instagram του e-evros.gr ή στο info@e-evros.gr με mail. Μη ξεχνάτε να αναφέρετε σε ποιον απευθύνεται η ερώτησή σας.

• 4η ενότητα: Αποφώνηση από κάθε υποψήφιο με χρονικό όριο 4 λεπτά

Για πρώτη φορά θα πραγματοποιηθεί ζωντανή μετάδοση με πολλές κάμερες και εικόνα υψηλής ευκρίνειας (HD) στα social media του e-evros.gr.

Η εκτιμώμενη διάρκεια της μετάδοσης είναι περί τις 2:30 - 3 ώρες.

Ετοιμαστείτε λοιπόν να «στριμώξετε» τους υποψηφίους Δημάρχους, υποβάλλοντας τα δικά σας ερωτήματα, κάνοντας σχόλια και προτάσεις για την καθημερινότητά σας στην πόλη.

Προς αποφυγήν παρερμηνεύσεων, δεν θα υπάρχει πρόσβαση στο χώρο του studio. Μόνο μέσω web θα μπορείτε να παρακολοθήσετε το live.

Υ.Γ. Για τους "tech freak" το ενδιαφέρον σε αυτό το εγχείρημα είναι ο συντονισμός και η διαχείριση πολλών καμερών μέσω hdmi και sdi συνδέσεων. Καλούμαστε να χρησιμοποιήσουμε περισσότερες από 4 κάμερες και να μεταδόσουμε την εικόνα σε HD μορφή. Φώτα, ήχος, εικόνα, bandwidth, ports, converters, switches, σερβεράκια και πολλά άλλα είναι η πρόκληση σε τεχνικό επίπεδο.