- Με μεγάλη συμμετοχή η φιλανθρωπική βραδιά των Daughters of Penelope για το Friendship Camp
(28-06-2026) - Τα 2α γενέθλιά του γιόρτασε το ΝΟΑ cafe bar στο Λιμάνι της Αλεξανδρούπολης
(12-06-2026) - Λαμπερά εγκαίνια στην Αλεξανδρούπολη: Πλήθος κόσμου υποδέχτηκε το νέο κατάστημα της «Καλλιτσάρης Δ. & Υιοί ΟΕ»
(12-06-2026)
Κάτι τρέχει στην Ελλάδα
ΔΕΗ: Από αύριο τόκοι σε όλους τους απλήρωτους λογαριασμούς.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΔΕΗ, έως σήμερα Τετάρτη, 22 Ιουλίου 2015, όσοι πελάτες δεν έχουν πληρώσει τις οφειλές τους δεν θα επιβαρύνονται με τόκους.
Να υπενθυμιστεί πως, όσο ήταν κλειστές οι τράπεζες, η ΔΕΗ "χάριζε" περιστασιακά τους απλήρωτους λογαρισμούς. Βέβαια, ισχύουν ακόμα οι 36 μηνιαίες δόσεις αναφορικά με τον διακανονισμό των οφειλών.
Η ανακοίνωση έχει ως εξής: "Mετά την έκδοση της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου (ΦΕΚ 84 τΑ/18.7.2015) με την οποία αποφασίστηκε η λήξη της τραπεζικής αργίας, (η ΔΕΗ) ενημερώνει τους πελάτες της ότι μέχρι και την Τετάρτη 22 Ιουλίου 2015 δεν θα επιβαρύνονται με τόκους οι ληξιπρόθεσμοι λογαριασμοί και οι ληξιπρόθεσμες δόσεις των διακανονισμών. Σημειώνεται ότι η ρύθμιση αυτή ισχύει από την ημερομηνία έναρξης της τραπεζικής αργίας (29.06.2015)".
EN
TR
_ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ-1781771065.jpg)





