Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
ΔΕΡΕΜΠΕΗΣ

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

στυνομικό δελτίο

Δελτίο τύπου της 13ης Μαΐου 2015.

13-05-2015

Σύλληψη ημεδαπού για κλοπή από οικία και απόπειρα διάρρηξης οχήματος

Συνελήφθη χθες (12-5-2015) το απόγευμα, σε χωριό της Αλεξανδρούπολης, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης, 26χρονος ημεδαπός, διότι, λίγη ώρα νωρίτερα, αφαίρεσε από αυλή οικίας δύο (2) ηλεκτρικά εργαλεία και δύο (2) κατσαβίδια, ενώ στη συνέχεια αποπειράθηκε να διαρρήξει Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, χωρίς όμως να τα καταφέρει.

Στο πλαίσιο των ερευνών βρέθηκαν τα παραπάνω αφαιρεθέντα αντικείμενα, τα οποία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στον δικαιούχο τους.

 

Σύλληψη 2 ημεδαπών γυναικών για πλαστογραφία

Συνελήφθησαν χθες (12-5-2015) το απόγευμα, στη Θυμαριά Έβρου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Τυχερού της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, δύο (2) ημεδαπές, ηλικίας 52 και 28 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για πλαστογραφία.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τις δράστιδες, διότι τις εντόπισαν να επιβαίνουν σε Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, στο οποίο είχαν τοποθετήσει πλαστή πινακίδα κυκλοφορίας, ενώ όπως προέκυψε τα στοιχεία κυκλοφορίας του οχήματος είχαν αφαιρεθεί από αστυνομική υπηρεσία.

Συνολικά κατασχέθηκαν :

  • ένα (1) Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο
  • μία (1) πλαστή πινακίδα κυκλοφορίας
  • πλήθος κλειδιών από οικίες, την κατοχή των οποίων δεν μπορούσαν να δικαιολογήσουν οι δύο ημεδαπές.

Σημειώνεται ότι οι δράστιδες έχουν απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για υφαρπαγή ψευδούς βεβαίωσης.

 

Οι συλληφθείσες οδηγήθηκαν στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Τυχερού.