Σήμερα είναι: Τετάρτη, 28 Οκτωβρίου 2020
greek english turkish
Δερέμπεης μικρό ΙΚΤΕΟ SOHO

Αστυνομικό δελτίο

Αστυνομικό δελτίο

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 14ης ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2014.

14-01-2014
Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών

Συνελήφθη την 13-1-2014 το μεσημέρι, στην Αλεξανδρούπολη, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αλεξανδρούπολης, 49χρονος ημεδαπός, διότι σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου, βρέθηκαν, μεταξύ άλλων και κατασχέθηκαν 38 δισκία των φαρμακευτικών σκευασμάτων SUBOXONE, XANAX, STEDON, μία (1) συσκευασία με θρυμματισμένα δισκία του φαρμακευτικού σκευάσματος SUBOXONE, βάρους 3,1 γραμμαρίων και μια (1) ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας.

Σύλληψη αλλοδαπού για πλαστογραφία, υφαρπαγή ψευδούς βεβαίωσης και απείθεια

Συνελήφθη χθες (13-1-2014) το μεσημέρι, σε επαρχιακή οδό της Αλεξανδρούπολης, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αλεξανδρούπολης, 28χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, κατηγορούμενος για πλαστογραφία, υφαρπαγή ψευδούς βεβαίωσης και απείθεια.

Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί έκαναν σήμα στον 28χρονο, οδηγό Ι.Χ.Φ. αυτοκινήτου, προκειμένου να ακινητοποιήσει το όχημά του, αλλά αυτός δεν συμμορφώθηκε, πραγματοποίησε αναστροφή και κινήθηκε προς την αντίθετη κατεύθυνση προκειμένου να αποφύγει τον έλεγχο.

Οι αστυνομικοί ακολούθησαν το όχημα και κατάφεραν να το ακινητοποιήσουν. Κατά τον έλεγχο που πραγματοποίησαν σε αυτό αλλά και από την ενδελεχή αστυνομική έρευνα, προέκυψαν τα εξής:
• Στην καρότσα του οχήματος, ο δράστης είχε κατασκευάσει ειδική κρύπτη προκειμένου να πραγματοποιεί παράνομες μεταφορές.
• Ο δράστης κατείχε και επέδειξε στους αστυνομικούς μία πλαστή άδεια κυκλοφορίας και ένα ασφαλιστήριο συμβόλαιο, το οποίο είχε υφαρπάξει από ασφαλιστική εταιρεία χρησιμοποιώντας ψευδή στοιχεία.
• Ο αριθμός πλαισίου του οχήματος είχε παραποιηθεί.
• Οι πινακίδες κυκλοφορίας του οχήματος ήταν πλαστές.

Σημειώνεται ότι ο δράστης έχει απασχολήσει επανειλημμένα τις αστυνομικές αρχές κατά το παρελθόν για προώθηση μη νόμιμων μεταναστών στο εσωτερικό της χώρας.

Κατασχέθηκαν το Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, τα παραπάνω έγγραφα και δύο πινακίδες κυκλοφορίας.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ η προανάκριση συνεχίζεται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης, για την περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης.