Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
King Cleanings

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

στυνομικό δελτίο

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 18ης ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2014.

18-04-2014
Εξιχνίαση απάτης μέσω διαδικτύου

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος δύο ημεδαπών

Εξιχνιάστηκε, ύστερα από έρευνες του Τμήματος Ασφάλειας Διδυμοτείχου Έβρου, μια υπόθεση απάτης μέσω διαδικτύου σε βάρος 51χρονου ημεδαπού.

Συγκεκριμένα, προέκυψαν τα στοιχεία δύο ημεδαπών, ηλικίας 26 και 49 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για απάτη.

Αναλυτικότερα, οι δράστες, ύστερα από αλλεπάλληλες τηλεφωνικές επαφές με τον 51χρονο, τον εξαπάτησαν, πείθοντάς τον να καταθέσει την 7-4-2014, σε τραπεζικό λογαριασμό το χρηματικό ποσό των 1.600 Ευρώ, ως προκαταβολή για αγορά Ι.Χ.Φ. αυτοκινήτου, το οποίο διέθεταν προς πώληση μέσω ηλεκτρονικής ιστοσελίδας.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος των δύο δραστών θα υποβληθεί στον κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ορεστιάδας.

Σύλληψη αλλοδαπού για πλαστογραφία

Συνελήφθη χθες (17-4-2014) το πρωί, στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κήπων, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κήπων Έβρου, 25χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Μαρόκου, κατηγορούμενος για πλαστογραφία.

Συγκεκριμένα, ο 25χρονος, οδηγώντας Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, με ιταλικές πινακίδες, μετέβη στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κήπων, προκειμένου να πραγματοποιήσει έξοδο από τη χώρα, όπου κατά τον έλεγχο, κατείχε και επέδειξε στους αστυνομικούς μία (1) πλαστή άδεια κυκλοφορίας.

Κατασχέθηκαν μία (1) άδεια κυκλοφορίας και ένα (1) ζεύγος πινακίδες κυκλοφορίας.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην κα. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Κήπων.

Σύλληψη ημεδαπού διωκόμενου με Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης

Συνελήφθη χθες (17-4-2014) το μεσημέρι, στα Δίκαια Έβρου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Δικαίων Έβρου, 29χρονος ημεδαπός, ο οποίος διώκεται με Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης, από τις Αρχές της Γερμανίας για απαγωγή, παράνομη κατακράτηση και ομηρία.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Εφετών Θράκης.


Συνελήφθη αλλοδαπός διακινητής ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας μας πέντε (5) μη νόμιμους μετανάστες

Συνελήφθη χθες (17-4-2014), το πρωί, στην αγροτική περιοχή του Αρδανίου Αλεξανδρούπολης, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φερών Έβρου, 23χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Ιράκ, ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας, πέντε (5) μη νόμιμους μετανάστες. Τρεις (3) από τους διακινούμενους ήταν υπήκοοι Ιράκ και δύο (2) υπήκοοι Συρίας.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν τον 23χρονο, διότι όπως προέκυψε, μετέφερε παράνομα, με βάρκα, από την Τουρκία στη χώρα μας, διασχίζοντας τον ποταμό Έβρο, τους πέντε (5) μη νόμιμους μετανάστες και στη συνέχεια τους καθοδήγησε, πεζός, στην ενδοχώρα.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Φερών.


Ανεύρεση πτώματος


Ανευρέθη, χθες (17-4-2014) το μεσημέρι, στην παρέβρια περιοχή της Κορνοφωλιάς Έβρου, πλησίον της όχθης του ποταμού Έβρου, ένα πτώμα ανδρός, πιθανόν μη νόμιμου μετανάστη, αφρασιατικής καταγωγής.

Η σορός του άνδρα, μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, ενώ από τα μέχρι στιγμής στοιχεία δεν υπάρχουν ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας.