Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
EMY ΜΟΝΩΣΕΙΣ

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

στυνομικό δελτίο

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 19ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2013.

19-10-2013

Σύλληψη δύο αλλοδαπών διακινητών οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της Χώρας οκτώ (8) μη νόμιμους μετανάστες

Συνελήφθησαν χθες (18-10-2013) το πρωί, στην Εθνική Οδό Ορεστιάδας – Αλεξανδρούπολης (ύψος της Μάνδρας), από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Διδυμοτείχου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ορεστιάδας, δύο (2) αλλοδαποί, υπήκοοι Βουλγαρίας, ηλικίας 60 και 42 ετών, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της Χώρας οκτώ (8) μη νόμιμους μετανάστες. Πέντε (5) από τους διακινούμενους ήταν υπήκοοι Συρίας και τρείς (3) υπήκοοι Μυανμάρ.

Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί στα δύο (2) Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα, με πινακίδες Βουλγαρίας και Πολωνίας, που οδηγούσαν οι δύο δράστες, διαπιστώθηκε ότι προωθούσαν στην ενδοχώρα συνολικά οκτώ (8) μη νόμιμους μετανάστες.

Κατασχέθηκαν:

• Δύο (2) Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα

• Το χρηματικό ποσό των 100 ευρώ

• Τρία (3) κινητά τηλέφωνα

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ορεστιάδας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Διδυμοτείχου.

Σύλληψη αλλοδαπού διωκόμενου με Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης

Συνελήφθη χθες (18-10-2013) το απόγευμα, στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κήπων Έβρου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κήπων της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αλεξανδρούπολης, 35χρονος αλλοδαπός υπήκοος Τουρκίας, ο οποίος διώκεται με Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης, από τις Αρχές της Γερμανίας, για τα αδικήματα της απάτης και της πλαστογραφίας με σκοπό τον προσπορισμό κέρδους.

Συγκεκριμένα, ο 35χρονος, μετέβη στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κήπων, προκειμένου να πραγματοποιήσει είσοδο στη χώρα μας, όπου κατά τον διαβατηριακό έλεγχο διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του έχει εκδοθεί το παραπάνω Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Εφετών Θράκης.